Skatītājiem lieli prieki – Magone atgriežas šovā

Sandris Vanzovičs 24.augusts 2021, 16:41
 
Publicitātes foto
Jau no 30. augusta “STV Pirmā!”, Tet+, kā arī 1188 Play ar jauniem notikumiem pašmāju zvaigžņu dzīvē atgriežas realitātes šovs “Slavenības. Bez filtra”. Protams, ne bez Magones.

Realitātes šovu zvaigznei Magonei Šutovienei priekšā jauns dzīves posms - rudenī vidējais dēls Raimonds Saulgaitis uzsāks skolas gaitas, kas nenoliedzami ieviesīs pārmaiņas visas ģimenes dzīvē. Lai tām kā nākas sagatavotos, Magone pat apmeklē psiholoģijas kursus, kur mācās, kā stiprināt saikni ar bērniem. Tāpat viņa apņēmusies atrast savu brāli, pēc palīdzības vēršoties pat pie ekstrasensiem.

Īpaši apspriesta tikusi dzejnieces privātā dzīve un attiecības ar vīru Žani - TV pārstāvji intrigai piemet ziņu, ka arī jaunajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā “tās pārsteigs un ļaus faniem trīt mēles.”

“Lai arī cik izaicinājumiem pilnas nebūtu Magones mīlas peripetijas, viņa neapstājas un piepilda sevi ar radošām izpausmēm - top jauns dzejas krājums sadarbībā ar dzejnieku no Liepājas, tiek kalti plāni par koncerttūri kopā ar dziesminieku Ainaru Bumbieru, viņa gozējusies Grieķijas saulē kopā ar Lauri Reiniku šovā “Četri uz koferiem” un, kas zina, iespējams, izdosies pat piepildīt senu sapni par Vislatvijas Magoņu salidojumu “Avotiņu” sētā,” - lūk, kādi skatīšanās prieki sagaida TV vērotājus jaunajā sezonā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:48

Jaunākās diskusijas