Jūrmalā uzsprāgst elektriskais skrejritenis; izceļas liels ugunsgrēks

tautaruna.lv 24.augusts 2021, 20:55
 
F64
Jūrmalā naktī uz 22. augustu sprādziens kādā šķūnī izraisīja 70 kvadrātmetrus plašu ugunsgrēku. No dzīvojamā sektora paspēja evakuēties kāda ģimene, kā arī hospitalizēt nevienu nevajadzēja. Vecāku galvenais uzdevums bija saglabāt mieru un, cik vien iespējams, mazināt bērna satraukumu, stāsta TV3 raidījums ”Degpunktā”.

Karina kopā ar vīru, māti un mazo dēlu dzīvo privātmājā Kauguros. Pagalmā ir vairāki šķūnīši, kuros ģimene tur noderīgas saimniecības mantas, tostarp kurināmo materiālu ziemai. Naktī visi iekrājumi pēkšņi uzliesmoja, turklāt uzreiz bija skaidrs degšanas cēlonis.

”Vīrs garāžā bija atstājis lādēties elektrisko skrejriteni. Viena no baterijām aizdegās un uzsprāga. Pēc tam viss uzliesmoja. Bija milzīgas liesmas, un nezinājām, ko darīt,” stāsta mājas saimniece Karina.

Kaimiņš, kurš dzīvo pāri ielai, reaģēja ātri. Viņš izsauca operatīvos dienestus, kamēr Karina ar ģimeni evakuējās no mājas.

Karina, apstaigājot krāsmatas, pārdzīvo par cietušo mantu. Sieviete šodien gaidīja apdrošināšanas kompāniju, kas fiksēs zaudējumu apmēru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas