Raimonds Pauls: Mana nauda Krājbankā ir zaudēta

tautaruna.lv 24.augusts 2021, 14:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Nesen kļuva zināms, ka Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa krimināllietā par piesavināšanos lielā apmērā atzinusi par vainīgiem bijušo AS "Latvijas Krājbankas" prezidentu Ivaru Priedīti un bankas līdzīpašnieku Vladimiru Antonovu, sodot viņus ar brīvības atņemšanu un mantas konfiskāciju. Maestro Raimonds Pauls, kas bankā zaudēja teju miljonu eiro, proti, no noguldītajiem vairāk nekā 700 00 latu viņam atdeva vien desmito daļu, Edgara Orlova materiālā "Mans Krājbankas miljons ir zaudēts!" komentē tiesas spriedumu.
"Kas man no tā, ka žuļikiem piespriests sods? Vai kāds par mani domāja iepriekšējos desmit gadus? Atceros arī to netīro un ļoti blēdīgo Satversmes tiesas lēmumu, ka mums - ieguldītājiem - naudu var neatdot. Bet vai man tagad par to jāraud? Vai arī man tagad nāktos priecāties, ja kādam Priedītim atņems viņa īpašumus? Priekš kam?" izteicās Pauls.

Viņš piebilst, ka lietā jau vēl tikai pirmās instances spriedums un vēl noteikti būs pārsūdzības.

Pauls arī ir neizpratnē, cik gadus varēja tiesāt Krājbanku. Turklāt administrators līdz pat šai dienai saņem lielu naudu. Tāpēc, kā saka komponists, šajā lietā nav vispār nekādas nozīmes reaģēt, jo nauda ir zaudēta.

Kad Paulam saka, ka, redz, viņa apzadzēji beidzot saņem sodu, viņš pauž, ka tā nav prieka vēsts, tikai nožēlojamības sajūta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:00

Jaunākās diskusijas