VIDEO: Autovadītājs Piņķos knapi paglābjas no nāves

tautaruna.lv 24.augusts 2021, 18:00
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Brauciens pa ceļu Piņķi-Sēbruciems varēja būt liktenīgs četriem automašīnas pasažieriem. Tikai daži centimetri viņus šķīra no sakropļošanas vai pat nāves, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Darba mikroautobusam virsū uzgāzās liela izmēra koks. Autovadītājs un priekšā sēdošais pasažieris redzējuši, kā koks krīt, pat sākuši bremzēt, taču bijis jau par vēlu - no sadursmes nav bijis iespējams izvairīties.

Nokritušais koks bija bloķējis ceļu. Palīgā steigušies gan glābēji, gan mediķi, kuriem par lielu pārsteigumu - visi četri automašīnas pasažieri spējuši saviem spēkiem izkļūt no mašīnas.

Pie stūres bija Artūrs, kura uzņēmumam pieder spēkrats. Viņš ir pateicīgs liktenim, ka visi pasažieri negadījumā izdzīvoja.

"Ja koks būtu uzkritis dažus centimetrus tālāk, mēs būtu kļuvuši par invalīdiem vai miruši. Stūre tika piespiesta pie krēsla, pat nesaprotu, kā varēju izkļūt no mašīnas, kājas bija iespiestas. Tajā brīdī parādījās pamatīgs spēks, un kājas izrāvu ārā. Blakus sēdošais pasažieris priekšā pielika roku, tā tika salauzta. Ja nebūtu rokas, varēja salauzt arī galvaskausu," atceras Artūrs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:55

Jaunākās diskusijas