FOTO: Ilze Viņķele lepojas ar tēva sasniegto

tautaruna.lv 24.augusts 2021, 7:00
 
facebook.com/Ilze Viņķele
Bijusī veselības ministre Ilze Viņķele mikroblogošanas vietnē Twitter dalījusies ar sava tēva ārsta Jura Vidiņa fotogrāfiju, uzsverot, ka lepojas ar tēva paveikto.
Viņķeles tēvs saņēma Triju Zvaigžņu ordeni par darbu Latvijas labā.

"Papiņš Juris Vidiņš un Triju zvaigžņu ordenis. Šodien saņēma apbalvojumu par darbu Latvijas labā. Cilvēks, kas savu dzīvi vadījis spilgti, ar jēgu, ejot laikam pa priekšu. Joprojām strādā par lauku ārstu, kas dodot lielāko gadarījumu. Medicīna ir viņa mīlestība. Lepojos!" raksta bijusī ministre.

Tikmēr komentāros Twitter lietotāji apsveica Vidiņu ar apbalvojumu un novēlēja stipru veselību.

Kā vēstīts, 19.augustā Valsts prezidents Egils Levits Rīgas pilī pasniedza augstākos Latvijas valsts apbalvojumus 97 personībām.

Tostarp, par Triju Zvaigžņu ordeņa komandieriem iecelti žurnāliste un producente Arta Ģiga, Romas katoļu baznīcas Jelgavas diecēzes bīskaps Edvards Pavlovskis, bijušais Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents Andris Poga, Latvijas Organiskās sintēzes institūta vadošais pētnieks Edgars Sūna, politiķi Kārlis Šadurskis (JV) un Vita Anda Tērauda (AP), kā arī Viļānu slimnīcas direktors un galvenais ārsts Juris Galerijs Vidiņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas