FOTO: dziedātāja Pinka iegūst "olimpisko zeltu"

tautaruna.lv 15.augusts 2021, 19:46
 
Reuters/Scanpix
Aizvadītajā nedēļā noslēdzās Tokijas olimpiskās spēlēs. Iedvesmojoties no lielā pasaules notikuma dziedātāja Pink kopā ar saviem tuvākajiem sarīkoja ģimenes olimpiskās spēles, vēsta "Daily mail".

Dziedātāja ar savu meitu Vilovu "cīkstējās" draudzīgās sacensībās, lai noskaidrotu, kura ir labāka sportiste.

"Šodien mums mājās bija ģimenes olimpiskās spēles. Pagatavoju pat suši par godu Tokijai," vēstīja dziedātājas ieraksts pie fotogrāfijām sociālajā medijā "Instagram".
View this post on Instagram

A post shared by P!NK (@pink)

Pēc fotogrāfijām var spriest, ka dziedātāja izrādījās pārāka pār meitu, jo viņa tur "zelta" medaļu, savukārt meita "sudraba".

Mamma un meita iemūžināja īstu olimpiešu mirkli, turot medaļu zobos, kā to bieži vien pēc uzvaras dara sportisti.

Pink savai meitai ar tēmtura palīdzību novēlēja lielāku veiksmi pēc četriem gadiem. Kā noprotams, tad līdzīgi kā olimpiskajās spēlēs, arī šajā ģimenē nākamās sacensības norisināsies pēc četriem gadiem.

Dziedātājas fani atzinīgi novērtēja viņas ģimenes ideju un pauda neskaitāmus komplimentus Pink virzienā. Simtiem komentāru vēstīja, ka viņa ar meitu ir apburošas, jaukas un tik patiesas.

"Uz priekšu dāmas!!! Spēcīgas sievietes dod spēku citām sievietēm," atzinīgus vārdus rakstīja kāds fans.

"Tas ir tik forši. Es jūs tā mīlu," mīlestībā atzinās kāds kometētājs.

"Jūs abas esat zelts," minēja fane.

Pink jeb īstajā vārdā Alesija Beta Mūra ir ASV mūziķe, dziesmu tekstu autore un mūzikas producente. Vispasaules popularitāti mūziķe Pink ieguva pēc sava pirmā veiksmīgā singla "There You Go" izdošanas 2000. gadā. Singls sasniedza "Billboard Hot 100" 7. vietu, kas priekš debijas bija lielisks rezultāts. Kopumā mūziķe visā pasaulē ir pārdevusi vairāk kā 30 miljonus albumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas