"Ekstrasensu cīņu" vadītājs: Neviens neieraudzīja, ka man ir audzējs

tautaruna.lv 15.augusts 2021, 13:43
 
Ekrānšāviņš no video
Pārbaudot slavenā šova "Ekstrasensu cīņas" vadītāja iluzionista Sergeja Safronova vairogdziedzeri, ārsti atrada audzēju un veica biopsiju. Analīzēs atklājās, ka Safronovam ir limfātiskās sistēmas vēzis.

Sergejs joprojām cīnās ar vēzi un atklāja, ka viņam piedāvāta gaišreģu un ekstrasensu palīdzība.

Iluzionistam savus pakalpojumus piedāvājuši dažādi burvji un zīlnieki, bet viņa attieksme ir skeptiska. Tagad Safronovs var ironizēt par savu darbu šovā "Ekstrasensu cīņas".

Daudzus gadus Safronovs bija “maģiskā” projekta vadītājs (kopā ar saviem brāļiem), viņam daudz kas tika prognozēts, taču neviens no šova dalībniekiem nesaredzēja 12 centimetru audzēju: “14 gadu laikā, kad vadīju "Ekstrasensu cīņas” neviens neredzēja audzēju. Viņi man daudz ko stāstīja izstāstīja, bet ne to," pauda Safronovs.

Iepriekš vēstījām, ka Sergejs joprojām cīnās ar vēzi un atklāja, kā jūtas patlaban.

“Ārsts teica: tas ir labākais no sliktākā, tas tiek ārstēts. Ilga un nepatīkama ārstēšana. Reizi divās nedēļās es veicu ķīmijterapiju: manī ielej pilnu komplektu. Nedēļa ir grūta. Tas maigi izsakoties.

Šeit svarīga ir attieksme. Ir svarīgi saprast, ka, ja jūs atļaujat sev vājumu, ķermenis nekavējoties pielāgosies. Es kādreiz domāju, ka ķermenis dzīvo atsevišķi, prāts atsevišķi. Tagad es saprotu: kā jūs to iestatāt, tā arī būs," pauda Safronovs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:06

Jaunākās diskusijas