70 gadus vecs restorāna darbinieks no klientiem saņem neticami lielu dzeramnaudu

tautaruna.lv 15.augusts 2021, 18:50
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Amerikāņu ātrās ēdināšanas restorānu tīkla "Taco Bell" darbinieks saņēmis iespaidīgu naudas balvu no vietējas kopienas Deitonā, vēsta "People".

70 gadus vecais "Taco Bell" darbinieks Džo Diskiko saņēmis vairāk nekā 6000 ASV dolāru lielu "dzeramnaudu" no vietējas kopienas. Tas viņam izvedies pateicoties tam, ka vietējie iedzīvotāji viņu ir atzinuši par labāko ēdināšanas jomas darbinieku visā pilsētā.

Sociālajā medijā "Facebook" pandēmijas laikā tika izveidota speciāla grupa, kurā vietējie iedzīvotāji var dalīties ar savu pieredzi dažādos ēdināšanas uzņēmumos.

Grupas dalībnieki izlēma izveidot aptauju un apbalvot Deitonas labāko klientu apkalpotāju. Uzvaras laurus plūca Džo. Sākotnēji bija paredzēts, ka viņš saņems 50 dolāru lielu naudas balvu. Tomēr Džo tika pie daudz iespaidīgākas "dzermnaudas".

Vietējie iedzīvotāji izrādot savu iniciatīvu, izlēma ziedot Džo "dzeramnaudai". Džo beigās tika pasniegts čeks par 6095 ASV dolāriem.

"Viņš patiesi ir laipnākais, maigākais, brīnišķīgākais cilvēks," medijiem sacīja Triča Filipī, kas pasniedza Džo lielo naudas čeku.

"Jums varētu būt vissliktākā diena, taču, kad jūs aizbrauksiet uz turieni, jūs smadīsiet," sacīja kāds "Taco Bell" klients.

Džo jau aptuveni divas desmitgades strāda vietējā Floridas ātrās ēdināšanas iestādē "Taco Bell". Džo bija sajūsmināts par iegūtu naudas balvu un pateicās ikvienam uzņēmuma apmeklētājām.

"Es esmu parādā to saviem klientiem. Viņi manī izceļ to labāko. Tie ir viņi. Es to nevarētu izdarīt bez jūsu palīdzības."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas