"Neviens man neticēja"; aktrise lielveikalā sastop lāci

tautaruna.lv 15.augusts 2021, 17:59
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Amerikāņu aktrise, dziedātāja, komiķe Tiša Kempbela televīzijas raidījumā atklāja, ka pārtikas preču veikalā ir sastapusi pavisam neierastu "apmeklētāju", vēsta "Daily Mail".

52 gadus vecā amerikāņu aktrise atzina, ka kādā Losandželosas pārtikas veikalā ir redzējusi lāci.

"Neviens man neticēja," minēja aktrise. Kempbela atzina, ka sākotnēji saskārusies ar skeptisku attieksmi no mātes un citu radinieku puses, kad viņa zvanīja, lai pastāstītu viņiem par notikušo.

Tomēr par spīti tam, Tiša neparasto sastapšanos ar lāci bija dokumentējusi video, kuru pēcāk ievietoja sociālajā medijā "Instagram".

"Es esmu vietējā Ralph's un šis notika," "Instagram" video sacīja Tiša.

Sākotnēji Tiša bija visai mierīga, bet pēcāk nokļūstot drošībā, automāšīnā aktrise pauda lielu neapmierinātību par biedējošo atgadījumu ar, kuru viņai nācās saskarties.

"Kad es iekāpu savā mašīnā, man vajadzēja palaist ārā emocijas," raidījumā sacīja Triša.

Kempbela atzina, ka, kamēr filmēja video veikalā, viņa bija mierīga. Tomēr pēc iziešanas laukā viņa piedzīvoja “paniku”.

Kempbela raidījumam pastāstīja, ka viņa uzreiz neizgāja no veikala telpām, ieraugot lāci. Vispirms viņa samaksāja par pārtikas produktiem un tad devās prom.

"Es samaksāju par saviem pārtikas produktiem, taču tā bija daļa no panikas, jo es centos nogaidīt, kamēr lācis dosies tālāk," viņa minēja, ka vajadzēja jau sākotnēji doties prom, taču aktrise esot kļuvusi ļoti satraukta un nezināja kā rīkoties.

Tiša Mišela Kempbela ir amerikāņu aktrise, dziedātāja, dejotāja un komiķe. Viņa ir pazīstama ar lomām filmās School Daze (1988), Rooftops (1989), Another 48 Hrs. (1990), Boomerang (1992), Sprung (1997).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:10

Jaunākās diskusijas