Aktiera Toma Henksa dēla izteikumi par Covid-19 vakcīnu šokē fanus

tautaruna.lv 15.augusts 2021, 16:17
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/ chethanx
Pasaulslavenā aktiera Toma Henksa, kurš bija viena no pirmajām slavenībām, kas publiski atklāja, ka viņš ar sievu ir inficējušies ar Covid-19, dēls Čets Henkss sociālajā vietnē Instagram dalījies ar šokējošu video.

31 gadu vecais Čets dalījies ar kontraversiālu video, kurā runā par Covid-19 vakcīnu.

Video sākumā vīrietis aicina amerikāņus vakcinēties, norādot, ka pats ir izslimojis Covid un potējies. Tad pēkšņi viņš maina toni un paaugstina balsi.

"Ja tas nav saplīsis, tas nav jālabo. Man nekad nav biis Covid. Jūs man nedursiet ar to sasodīto adatu."

Viņš arī aicina cilvēkus beigt satraukties par vīrusu un, ja ar to ir kāds sasirdzis, tad lai vienkārši paliek mājās: "Ja esi drauds, paliec iekšā. Esmu noguris valkāt tās sasodītās maskas."

Jāatzīmē, ka viņa vecāki ar Covid-19 inficējās pandēmijas sākumā un vēlāk atklāja, ka abiem bijusi smaga slimības gaita. "Ritai bija daudz sliktāk nekā man. Viņa mocījās ar augstu temperatūru. Viņa nejuta garšu un smaržu. Man bija stipras sāpes ķermenī un vājums," atklāja Henkss.

Kā zināms, Holivudas aktieris Toms Henkss 2020. gada martā paziņoja, ka viņam un sievai Ritai Vilsonei jaunā koronavīrusa testi ir pozitīvi. Henkss ir pirmā Holivudas zvaigzne, kas publiski paziņojusi par inficēšanos ar jauno koronavīrusu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:02

Jaunākās diskusijas