Pacients sašutis par apstākļiem slimnīcā Rīgā

tautaruna.lv 15.augusts 2021, 11:09
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Kāds vīrietis sūdzas par apstākļiem Rīgas 2.slimnīcā. Runa ir par kādas medmāsas attieksmi pret viņu kā pret pacientu.

Kā portālā "sudzibas.lv" raksta vīrietis, medmāsas attieksme pret viņu bijui ļoti nejauka.

"Šī sūdzība ir tieši par medmāsu. Esmu palātā ar pēc Ahilleja cīpslas operācijas otro dienu. Šī medmāsa, no rīta pasniedzot brokastis, nevis nolika ēdienu uz galdiņa pie gultas, bet gan uz palodzes, ko no gultas nevar aizsniegt un tad sāka pārmest man, ka neesmu sagatavojis (bija palikusi tēja no vakariņām) krūzi priekš tējas (kā gan es ar staiguli varu nokļūt uz toaleti ar krūzi rokās?). Ļoti nejauks cilvēks. Plkst 11.00 atkal šī pati medmāsa ienāca palātā un jautāja pēc uzvārda, teicu, ka tas esmu es. Viņa lika man pasniegt roku, es jautāju: kuru? Vina atbildēja ka vienalga, bet ļoti nelaipna un skaļā tonī. Es uzskatu ka šādiem cilvēkiem nav jāatrodas aprūpes iestādēs," pieredzē dalās pacients.

Jau iepriekš ziņots gan par ārstu un medicīnas darbinieku bieži vien negatīvo attieksmi pret pacientiem dažādās Latvijas medicīnas iestādēs, gan nepieņemamām lietām un situācijām, kas notiek slimnīcās.

Piemēram, kāda paciente vaino Stradiņa slimnīcas mediķus paviršībā un pēc notikušā vairs nekad nevēlas ārstēties Stradiņu slimnīcā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:34

Jaunākās diskusijas