Holivudas aktrise faniem atklāj, ka sirgst ar nopietnu slimību

tautaruna.lv 15.augusts 2021, 17:09
 
AFP/Scanpix/Leta
Holivudas aktrise Kristīna Eplgeita mikroblogošanas vietnē "Twitter" saviem faniem paziņojusi, ka sirgst ar nopietnu slimību, vēsta "Dailymail".

49 gadus vecā aktrise "Twitter" nāca klājā ar paziņojumu, ka pirms pāris mēniešiem ir uzzinājusi, ka sirgst ar autoimūno slimību - multiplo sklerozi, kas ietekmē aktrises centrālo nervu sistēmu.

"Sveiki draugi. Pirms dažiem mēnešiem man tika diagnosticēta MS [multiplā skleroze]. Tas ir bijis dīvains ceļojums. Bet mani tik ļoti ir atbalstījuši tie cilvēki, kuriem arī ir šis stāvoklis. Tas ir bijis grūts ceļš. Bet kā mēs visi zinām, ceļš turpinās. Ja vien kāds to neaizkavē."

Aktrise "Twitter" uzrunājot savu fanus atzina, ka viņas ikdiena šobrīd ir vienveidīga. "Mēs pamostames un veicam norādītās darbības. Un tas ir arī tas, ko es daru," skaidroja aktrise.

Multiplā skleroze (MS) jeb izkaisītā skleroze ir hroniska, autoimūna saslimšana, kas skar galvas un muguras smadzenes, traucējot nervu sistēmas darbībai un bojājot nervu šķiedras.

Imūnsistēmai uzbrūkot galvas un muguras smadzeņu nervu šūnu apvalkam, tiek traucēta nervu signālu kustība - smadzenes nespēj pilnvērtīgi nodot elektroniskos impulsus organismam, kā rezultātā rodas kustību, redzes un koordinācijas traucējumi, vēsta protāls medicine.lv

Kristīna Eplgeita ir amerikāņu aktrise. Viņa vislabāk ir pazīstama ar Kellijas Bandijas lomu Fox seriālā "Precējies. Ir bērni" (Married... with Children). Viņa ir filmējusies tādās filmās kā Don't Tell Mom the Babysitter's Dead, "Lielais ķēriens" (The Big Hit), "Saldumiņš" (The Sweetest Thing), "Televīzijas dvēsele" (Anchorman), Farce of the Penguins, "Alvins un burunduki: Turpīkstinājums" (Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel) un "Ārpuslaulības nedēļa" (Hall Pass).

Kristīna tikusi nominēta vairākām kino balvām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:56

Jaunākās diskusijas