Neparasti! Sieviete iemīlas cietumniekā un apprec sava brāļa slepkavu

tautaruna.lv 15.augusts 2021, 19:00
 
pexels.com
"Es apprecēju sava brāļa slepkavu pēc tam, kad uzrakstīju viņam, ka piedodu to." Kristāla Štrausa pavisam nesen apprecēja vīrieti, kurš nogalināja viņas brāli, vēsta "Mirror".

ASV, Klīvlendā dzīvojošā Kristāla Štrausa pagājušajā nedēļas nogalē gredzenus mija ar Džonu Tīdjenu, kurš pirms vairākiem gadu desmitiem nogalināja viņas brāli.

"Acīmredzot es viņu mīlu. Ja es viņu nemīlētu, es šeit nesēdētu kopā ar viņu," sacīja Kristāla. Džons Kristālu bildināja pērn, Jaungada vakarā, brīdi, kad pāris vēl nezināja, ka viņš varētu tikt atbrīvots no cietuma.

Kristāla min, ka nezin, kāpēc 2016. gadā ir nosūtījusi vēstuli, bet juta, ka tas ir jādara, jo viņus vieno kopīga sāpe - Braiena zaudējums.

Džons Kristālai atbildēja, ka viņš neesot to paveicis. "Es uzrakstīju viņai vēstuli un teicu: "Es to nedarīju. Paskaties uz šo lietu". Es ticu Dievam un zinu, ka es to nedarīju."

"Mēs sākām runāt un mīlestība vienkārši uzdzirkstīja," komentēja Kristāla.

Tīdjens pirms 32 gadiem, 1989. gadā, tika atzīst par vainīgu Braiena Makgarija, Kristālas brāļa, slepkavībā.

Kā izrādās Braiens bija Kristālas pusbrālis un tajā pašā laikā arī Džona pusbrālis. Abi brāļi sāka dzīvot kopā, kad Braienam bija 15 gadi. Pēc trim gadiem Braiens tika atrasts miris savā guļamistabā.

Tiesa par vainīgu jaunieša slepkavībā atzina viņa pusbrāli Džonu. Tomēr pēc vairākiem gadu desmitiem, ko Džons ir aizvadījis aiz restēm, viņš turpina apgalvot, ka neesot vainīgs. Pašlaik ir atsākts slepkavības izmeklēšanas process, lai noskaidrotu vainīgo. Šobrīd Džons ir izlaists no cietuma uz īpašiem noteikumiem, kamēr tiek atkārtoti izskatīta lieta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:24

Jaunākās diskusijas