Harijs pieķerts veltām asu piezīmi Viljamam un Keitai; ko viņš teica?

tautaruna.lv 9.augusts 2021, 13:09
 
AP/Scanpix/Leta
Princi Hariju lūpu lasīšanas eksperti pieķēruši izsakām kritiku par princi Viljamu un viņa sievu Keitu Midltoni pērnā gada martā, kad Harijs un Megana piedalījās vienā no pēdējiem pasākumiem, pildot karaliskos pienākumus, raksta "Daily Star".

Princis Harijs savai sievai Meganai Mārklai esot izteicis asu piezīmi par Vijamu un Keitu pēc viņu tikšanās oficiālā pasākumā, apgalvo lūpu lasīšanas eksperti.

Pasākumā Vestminsteras abatijā Harijs, Megana, Viljams un Keita tikās klātienē pēc tam, kad Saseksas hercogi bija paziņojuši par lēmumu pamest karaliskos pienākumus.

Kad Viljams un Keita devās uz savām sēdvietām, viņi sasveicinājās ar princi Edvardu un Sofiju Veseksu pirms pievērsās Harijam un Meganai. Pēc sasveicināšanās Harijs esot Meganai teicis: "Vismaz viņi atzina mūsu klātbūtni atšķirībā no iepriekšējās reizes."

Megana esot atbildējusi ar smaidu, kamēr Viljams, kurš sēdēja vienu krēslu rindu pirms Harija un Meganas, esot Keitai teicis: "Tas izdevās labi."

Jau vēstīts, ka pēc Harija un Meganas lēmuma brāļu starpā pieaugusi spriedze un viņu attiecības ir kļuvušas ļoti vēsas, īpaši pēc Harija skandalozajām intervijām. Tikmēr abi plecu pie pleca jūlijā atklāja savai mātei, princesei Diānai veltītu statuja par godu viņas 60 gadu jubilejai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas