Jūlijs Krūmiņš: Kariņš vada valsti, kuru nepazīst

tautaruna.lv 9.augusts 2021, 11:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Uzņēmējs, miljonārs Jūlijs Krūmiņš materiālā "Ir lietas, ko nevar nopirkt par naudu" izdevumā "OK!", vērtē notiekošo Latvijā, tostarp koronavīrusa dēļ ieviestos ierobežojumus un kopumā cīņu ar pandēmiju. Viņš kritizē valdības vadītāju Krišjāni Kariņu.

Krūmiņš uzskata, ka valdība neefektīvi komunicē ar sabiedrību, tostarp, ieviešot ierobežojumus, īsti nepaskaidrojot, kādēļ, piemēram, veikalā iepriekš varēja nopirkt pārtiku, bet apakšbikses nevarēja. Visi ierobežojumi šķēla sabiedrību un atstāja bez ienākumiem veselas nozares. Tad cilvēki sadalījās ierobežojumu atbalstītājos un noliedzējos, gluži kā tagad ar vakcinēšanos.

Krūmiņš norāda, ka Latvijā joprojām ir viens nozemākajiem vakcinēto personu rādītājiem, joprojām augsta saslimstība un saglabājas virkne ierobežojumu. Un vēl vairāk - veselības ministrs Daniels Pavļuts, pēc Krūmiņa teiktā, draud ar plānu D, kas paredz daudz stingrākus ierobežojumus.

"Reizēm šķiet, ka Kariņš ir atrauts no realitātes. Viņš vada valsti, kuru nepazīst. Viņš nezina, ka lielākā daļa sabiedrības dzīvo no rokas mutē, bez uzkrājumiem. Viņš nezina, ka mazi bērni aug un viņiem vajag jaunas drēbītes. Viņš nezina, ka liela daļa sabiedrības neiepērkas internetā, jo to neprot vai neuzticas," savu viedokli pauda Krūmiņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:21

Jaunākās diskusijas