Ādažos autovadītājus uz ceļa pamatīgi pārsteidz puskails vīrietis

tautaruna.lv 9.augusts 2021, 18:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
5. augustā vairākiem Ādažu iedzīvotājiem, kas sēdēja pie auto stūres, ceļu aizšķērsoja piedzēries vīrietis bez krekla. Viņš bija sarūpējis dažādus priekšmetus, ko nolikt uz ceļa, lai apstādinātu satiksmi Alderu ielā, stāsta TV3 raidījums ”Degpunktā”.

Kāds Ādažu iedzīvotājs uz Tallinas šosejas pamanīja automašīnu, kam pie stūres, viņaprāt, sēdēja pamatīgi iereibis vadītājs. Policijas ekipāža devās ceļā, lai sameklētu pārkāpēju un viņu apturētu.

“Uz norādīto ceļa posmu izbrauca Ādažu policijas darbinieki, kuri pamanīja aprakstam līdzīgu automašīnu, kas bija novietota zālītē. Konkrētajā brīdī automašīnā neviens neatradās, bet netālu atradās kāds vīrietis stiprā alkohola reibumā un uzsāka diskusijas ar policijas darbiniekiem,” skaidro Ādažu pašvaldības policijas priekšnieks Oskars Feldmanis.

Vīrietis noliedza, ka būtu sēdies pie ”Volvo” stūres un apgalvoja, ka viņam ar notikušo nav nekāda sakara. Nepieķerot šoferi darbībā, to pierādīt ir sarežģīti, tāpēc vīrietis tika palaists mājās. Taču ar to nekas nebeidzās.

Pirms šķēršļu joslas jau bija sastājušās vairākas automašīnas, kuru vadītāji nebija apmierināti ar notiekošo.

Kamēr mantu īpašnieks bija ieslodzīts auto aizmugurē, policisti novāca ceļu paši, tā atjaunojot satiksmi. Pēc vīrieša sniegtajiem, haotiskajiem skaidrojumiem, varēja tikai aptuveni noprast, kas viņu mudināja Alderu ielā izlikt šķēršļus.

“Viņš bija izdomājis, ka mēģinās apstādināt mašīnas, lai kāds no garāmbraucējiem viņu kaut kur aizved, bet tas ir tikai viens no viņa variantiem,” stāsta policijā. Policijā pieļauj, ka neviens no autovadītājiem neapstājās, tāpēc vīrietis nolēma aizšķērsot ceļu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:44

Jaunākās diskusijas