Dziedātāja MakSim pilnībā atguvusi samaņu; kā viņa jūtas?

tautaruna.lv 9.augusts 2021, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Dziedātāja MakSim (Marina Maksimova) ir pilnībā atguvusi samaņu, viņas atmiņa ir laba, māksliniece pat joko un smejas. Par to tiek ziņots viņas oficiālajā lapā "VKontakte".
"Tagad mūsu Marina ir skaidrā apziņā, jau ir pilnībā atguvusies. Jā, protams, viņa aktīvi komunicē ar visu medicīnas personālu. Normāls cilvēks skaidrā prātā, smejas un joko. Viņa visu atceras, viņas atmiņa ir lieliska, visas ķermeņa funkcijas ir kārtībā," teikts ierakstā.

Tika vēstīts, ka 3. augustā dziedātājas menedžere Margarita Sokolova aģentūrai TASS pastāstīja, ka MakSim vairs nav mākslīgajā komā, kurā viņa pavadīja aptuveni pusotru mēnesi.

Kā vēstījām, jūnija vidū dziedātāja MakSim tika hospitalizēta uz vienu no klīnikām Maskavā, jo viņa jutās slikti. Vēlāk ārsti nolēma izraisīt mākslīgo komu un pieslēgt dziedātāju pie plaušu ventilēšanas aparāta. Krievijas medijiem tika atklāts, ka māksliniece ir kritiskā stāvoklī. Ārsti darīja visu iespējamo, lai viņas stāvokli stabilizētu, bet ar katru dienu tas pasliktinājās.

Marina Abrosimova, labāk pazīstama ar savu skatuves vārdu MakSim ir krievu dziedātāja. Izdevusi trīs studijas albumus — "Трудный возраст", "Мой рай" un "Одиночка". Debijas albums tika pārdots vairāk nekā 1 200 000 kopiju, par ko tika saņemts 6 x platīns.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas