3 horoskopa zīmes, kurām 9. augusts būs ļoti grūta diena

tautaruna.lv 9.augusts 2021, 12:30
 
pexels.com
Astroloģe Ārija Džmitere dzīvesstila portālam "Your Tango" nosaukusi trīs horoskopa zīmes, kurām 9. augusts sagādās sarežģījumus.

Auns

Šajā pirmdienā Auni ir ļoti apjukuši un darbs ir pēdējā lieta, par ko šīs zīmes pārstāvji vēlas domāt. Jums vienkārši tam nebūs nedz iedvesmas, nedz motivācijas. Iespējams, Auni pirmdien tiks ievilkti sociālo mediju pasaulē, kas viņus aizraus vairāk par savu tiešo darba pienākumu pildīšanu. Lai gan nekas īpaši slikts nenotiks, šī noteikti nebūs produktīvākā un veiksmīgākā diena darbā.

Svari

Svari, iespējams, jau kādu laiku ir jutušies nelaimīgi profesionālajā jomā - viņi ir pārstrādājušies un arī algas apmērs īsti neapmierina. Svariem šķitīts, ka, kamēr visi citi saņem kāroto, viņiem šāda laime nespīd. Tomēr, kamēr pirmdiena būs grūtāka, neuztraucieties, Svari, šīs nedēļas laikā viss nostāsies savās vietās. Jūs gūsiet skaidrību par situāciju un zināsiet, kādas izmaiņas nepieciešamas jūsu dzīvēs. Tikmēr pirmdiena gan šķitīs drūma.

Ūdensvīrs

Lai gan Ūdensvīri var šodien strādāt vairāk nekā citi, radīsies sajūta, ka jūs nespējat tikt līdzi citiem. Tas Ūdensvīriem, kuri ir perfekcionisti, ļoti kritīs uz nerviem. Arī attiecības šodien var sašķobīties. Labā ziņa, ka Ūdensvīri sapratīs, ka vienkārši šī ir slikta diena, kas palīdzēs apjaust, ka tai pienāks gals.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:39

Jaunākās diskusijas