Krievijas TV dīvu pamatīgi sadusmo jautājumi par šķiršanos no vīra

tautaruna.lv 10.jūlijs 2021, 20:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Par šķiršanos no vīra uzņēmēja Kurbana Omarova paziņojusi Krievijā populārā TV šovu vadītāja Ksenija Borodina.

Baumas par iespējamo Ksenijas un Kurbana šķiršanos klīda jau ilgu laiku. Visi zināja, ka uzņēmējs dzīvo atsevišķi no TV šovu vadītājas un bērniem. Borodina, izejot sabiedrībā, bija bez vīra pavadījuma. Un publikācijās savā Instagram kontā Ksenija pieminēja problēmas attiecībās ar vīru.

Tagad, kad visi jau ir uzzinājuši par gaidāmo Borodinas un Omarova šķiršanos, Ksenija sākusi atklāti atbildēt uz personīgiem jautājumiem sociālajos tīklos. Tā viens no zvaigznes faniem izteicās, ka Ksenija varētu mēģināt glābt ģimeni. Borodina atbildēja, ka līdz pēdējam cīnījusies par viņu attiecībām ar Kurbanu. “Es nekad neesmu dzīvojusi Instagram bildes dēļ. Man ģimene ir viena no galvenajām lietām dzīvē. Un visvairāk es vēlējos dzīvot kopā ar savu vīru laimīgi, cenšoties glābt mūsu trauslo pasauli, ” sacīja Ksenija Borodina.

Spriežot pēc visa, Kseniju nogurdinājuši fanu jautājumi par viņas šķiršanos. Televīzijas raidījumu vadītāja skaidri pateica, ka nevēlas runāt par šķiršanās iemesliem.

Tajā pašā laikā zvaigzne lūdza fanus beigt viņu mācīt, kā dzīvot. "Jums nav jāmāca man dzīve, jūs neko nezināt. Beidziet jautāt par mūsu šķiršanās iemeslu, es negribu par to runāt, ” pauda Ksenija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:09

Jaunākās diskusijas