"Viņš mani bildināja"; sieviete saderinājusies ar cietumnieku, kuru nekad nav satikusi

tautaruna.lv 10.jūlijs 2021, 18:12
 
Kelly Jacobs / SWNS.COM/Scanpix
28 gadus vecā Kellija Jakobsa ir saderinājusies ar Džeims Vajatu, kurš ir apsūdzēts par četru cilvēku sašaušanu un atrodas cietumā. Kellija nekad dzīve nav sastapusi savu līgavaini, vēsta "One news page".

Džeimsu no cietuma izlaidīs vien pēc 11 gadiem, 2032. gadā. Tomēr tas nav atturējis abus vēstuļu draugus spert nopietnu soli un saderināties.

Džeims tika notiesāts uz divdesmit gadiem, par četru vīriešu sašaušanu.

Pāris iepazinās visai savdabīgā veidā, viņi kļuva par vēstuļu draugiem. Viņi ir apmainījušies ar neskaitāmām vēstulēm, e-pastiem un lēnām viņu ikdienišķās sarunas pārtapa par romantiskām attiecībām.

Džeims cietumsodu izcieš ASV, Oregonā, savukārt Kellija dzīvo vairāk nekā 8000 kilometru attālumā, Nīderlandē.

Lai apliecinātu savu mīlestību, abi mīļotie sev ir uztetovējuši vairākus tetovējumus, kuri apliecina viņu romatiskās jūtas.

Džeimss Kelliju bildināja caur video zvanu.

"Viņš mani bildināja ar cietumā izveidotu gredzenu. Bet pēc tam, kāds viņam pazīstams cilvēks no "ārpasaules" man atsūtīja īstu gredzenu," sacīja Kellija.

Viņi plāno apprecēties šī gada oktobrī.

Pēc tam, kad Džeims iznāks no cietuma, 2032. gadā, abi plāno uzsākt kopdzīvi un radīt pēcnācējus.

Kellija skaidro, ka Džeims cietumā ir nepatīkamas sakritības dēļ. Viņš ar savu bijušo draudzeni bija devies uz bāru un viņiem uzbruka pieci cilvēki. Viņš centās aizsargāt gan sevi, gan draudzeni un izvilka revolveri, un sašāva četrus no pieciem vīriešiem. Kā Kellija atzina, tad neviena no sašautajām personām nav no gūtajām traumām mirusi.

Jaunais pāris nav ne reizi saticies aci pret aci. Arī pēc apprecēšanās viņiem nav ļauts satikties laulāto vizītes. To aizliedz Oregonas štata likumdošana.

"Protams, tas ir grūti. Viņš satraucas brīžos, kad es nepaceļu telefona klausuli vai, ka es viņu negaidu," par Džeimsa bažam stāsta Kellija. Tomēr viņa atzīst, ka nesperšot nekādus sānsoļus un pacietīgi gaidīs, kad Džeims iznāks no cietuma.

Kellija plāno pārcelties tuvāk savam mīļotajam pēc tam, kad būs beigusies pandēmija, lai viņu varētu apciemot.

Viņa atzīst, ka abus vieno ļoti līdzīgā gaume dažādās lietās gan mūzikā, gan filmās, gan ēdienos.

Īsi pirms bildinājuma izteikšanas, Džeims rakstīja vēstuli Kellijas tēvam, lai prasītu atļauju. Kellijas tēvs deva svētību. Kā viņa atzina, sākotnēji ģimene bija noraizējusies par šīm attiecībām, bet pēc tam, kad viņi bija video zvanā pāris reizes parunājuši ar Džeimsu, visas raizes pazuda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas