Sieviete vienlaicīgi apprec un apkrāpj trīs draugus

tautaruna.lv 10.jūlijs 2021, 18:00
 
pexels.com
Sievietei Bahreinā piespriests 11 gadus ilgs cietumsods pēc tam, kad atklātībā nāca fakts, ka viņa vienlaicīgi ir precējusies ar trīs vīriešiem, vēsta "Gulf news".

Sieviete tika apsūdzēta krāpšanā un dokumentu viltošanā.

30 gadus vecā sieviete tiesai atzina, ka bija apprecējusi trīs draugs.

Neviens no vīriešiem nezināja, ka sieviete ir precēta ar vēl diviem citiem puišiem, par spīti tam, ka viņi visi bija draugi. Jaunā sieviete bija spējusi prasmīgi viņiem samelot, ka ir vientuļa.

Saskaņā ar tiesas pausto, katrs vīrietis bija kāzu pūrā ieguldījis 4500 Bahreinas dinārus jeb vairāk nekā 1000 eiro. Šo naudu bija piesavinājusies jaunā sieva.

Sieviete bija viltojusi savus dokumentus un katru reizi apprecoties reģistrējās ar citu identiāti, tādējādi agrāk nebija iespējams atklāt līgavas krāpšanas shēmu.

Sieviete bija vien četrus mēnešus precējusies ar savu pirmo vīru, kad mija gredzenus ar otro. Savukārt ar trešo vīru viņai izdevās būt precētai vien mēnesi. Trešajam vīram radās aizdomas par jaunās sievas motīviem un pēc nedēļas ilgas pierunāšanas, sieviete piekrita parakstīt laulību līgumu.

Krāpniece tika arestēta pēc tam, kad visi trīs vīrieši nejauši atklāja, ka viņu sieva ir viena un tā pati persona.

Interesanti ir tas, ka visi trīs vīrieši vienādi iepazinās ar savu sievu. Viņi bija lūguši kādai meitenei, lai tā iedod, citu meiteņu numurus, jo viņi grib iepazīties un atrast mīlestību. Ironiski, ka tā meitene visiem trim vīriešiem iedeva vienas un tās pašas sievietews numuru, kuru beigās viņi apprecēja.

Sieviete tiesā centās apgalvot, ka viņa apprecoties ar nākamo vīru bija jau izšķīrusies no iepriekšējā, tomēr izmeklēšanas gaitā tik tiešām apstiprinājās, ka viņa bija vienlaicīgi precējusies ar trīs vīriešiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas