Ekstrasense, kura paredzēja prinča Filipa nāvi, stāsta, kas notiks ar Covid-19

tautaruna.lv 10.jūlijs 2021, 11:13
 
Deborah Davies/Mercury Press/Scanpix/Leta
Britu ekstrasense Debora Deivisa iepriekš paredzēja jaunā koronavīrusa pandēmiju 2020. gadā un prinča Filipa nāvi, raksta "Daily Star".

54 gadus vecā Deivisa paredz, ka Covid-19 nekur nepazudīs un kļūs par "vieglu slimību", taču norāda, ka "daudz spēcīgāks vīruss, kas var būt mutācija" radīšot līdzīgas problēmas.

"Es domāju, ka tas radīs līdzīgas problēmas kā oriģinālais vīruss. Ir sajūta, it kā kaut kas būtu izlaists mūsu pasaulē, kas nozīmētu, ka mums vienmēr ir jādzīvo ar kaut kādu apziņu par sociālo distancēšanos, " ekstrasensi citē medijs.

Tāpat Debora dalījās ar paredzējumu, ka saņemsim jaunu informāciju, kas saistīta ar citplanētiešiem.

Runājot par karalisko ģimeni, Debora prognozē, ka spriedze starp ģimenes locekļiem mazināsies, bet Megana Mārkla turpinās ievērot distanci. Tāpat viņa norāda, ka Viljams un Harijs atjaunos attiecības, taču Harija attiecības ar princi Čārlzu nekad netiks īsteni salabotas.

Debora ir trīs bērnu māte un realitātes šova "Real Housewives of Cheshire" zvaigzne. Iepriekš viņa paredzējusi uzlabojumus Pārkinsona slimības ārstēšanā un apgalvo, ka paredzējusi lidmašīnas avāriju 2020. gada rudenī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas