Aktrise Ieva Florence-Vīksne: Influenceris - vēl tautā, ne līdz galam, novērtēta nodarbošanās

tautaruna.lv 24.aprīlis 2021, 20:19
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Aktrise un jaunā māmiņa Ieva Florence-Vīksne, kura šonedēļ atzīta par gada labāko influenceri Latvijā, pateikusies par izrādīto godu un atklājusi, ko domā par šo nodarbošanos - būt par ietekmētāju interneta vidē.

"Influenceris ir, manuprāt, vēl tautā, ne līdz galam, novērtēta nodarbošanās, hobijs, aizraušanās, vai kā mēs, to citādāk formulētu. Bieži sabiedrībā izskan viedoklis par to, ka viss, ko kāds izplata savā sociālā vidē ir nereāls, nepatiess, nevajadzīgs, ka arī influenceri ir, kas tāds, ļoti, ļoti, tāls no reālās dzīves.

Bet es gribētu teikt, ka influenceris - ietekmētājs ir kāda viena patiesa, derīga un vērā ņemama nodarbošanās. Kāpēc?

Ne jau tāpēc, ka Instagram platforma piedāvā pelnīt naudu vai sadarboties, bet gan tādēļ, ka lietas, ko mums katram pašam patīk darīt, darbības par kurām izvēlamies stāstīt un dalīties sociālā vidē, ar neskaitāmiem cilvēkiem, ir viens liels iedvesmas avots, kas visu laiku plūst. Jā, te ne viss ir tik dzidrs kā avotā, bet visam ir nepieciešamas filtrs, ko mums arī jāpiekopj. Tomēr avots atsvaidzina, atspirdzina un dod, ko vairāk! Citreiz, tikai remdē slāpes, bet atkal citu reizi ir tieši tas, kas vajadzīgs labam dienas sākumam, pozitīvam noskaņojumam vai jaunu mērķu radīšanai, to sasniegšanai!

Instagram platforma kā Iedvesmas avots man ir noteikti! Es sekoju kādam un mani viņš/viņa iedvesmo! Mīlu dažādus iedvesmas avotus, tāpēc sekotājus un sevi, kura, tieši tā pat, kādam seko, devēju par iedvesmotājiem!

Šeit paveras dažāds skats uz dzīvēm. Dažādība - iespēju pasaule, kur katrs sev var izvēlēties pasaules krāsu, noskaņojumu, fantāziju lidojumu vai realitātes atspoguļojumu. Iespēju platforma, kur var uzzināt katra iedvesmotāja pieredzi par lietām, apstākļiem, dzīvi kopumā. Tas dod daudz. Avots kurā informācijas plūsma ir nerimstoša,un katru dienu šajā plūsmā zaigo kāds Saules stars!


Esmu pateicīga par novērtējumu "Latvijas labākā Influencere 2020" no @golin.riga IG indekss puses. Paldies par atzinību! Ir patīkama sajūta, ja redzu savā ikdienā, ka kāds stāsts vai mans dzīves motīvs ir kādam kalpojis par iedvesmu labākai dienai vai drosmīgākam solim. Man tas nozīmē daudz, jo ticu cilvēku kopības spēkam. Dalīšanas ir izaugsme un kopā darot, mēs tikai un vienīgi, augam. Esam vēl radošāki un prasmīgāki. Sirsnīgs Sveiciens maniem iedvesmotājiem un visiem, kuri dalās ar savu radošo dvēseli! Mīlestībā, Ieva," ierakstu noslēdz aktrise.

Jau vēstīts, ka 22.aprīļa vakarā norisinājās “Golin Accelerators of Relevance Influenceru indeksa 2021” rezultātu paziņošana. Tajā par ietekmīgāko sociālo tīklu influenceri Latvijā atzīta aktrise un jaunā māmiņa Ieva Florence-Vīksne (@ieva_florence), kura saņēma augstāko punktu skaitu arī influenceru indeksa “Dzīvesstila” jomas “makro” kategorijā. Viņa sīvā konkurencē apsteidza pērnā gada uzvarētāju un jauniešu auditorijas vidū populāro Niklāvu Mičuli (@niklavs), kurš triumfēja arī “Jaunatnes” jomā “makro” kategorijā, kā arī populāro influenceri, blogeri un TV raidījumu vadītāju Beāti Bērziņu (@betabeidz), kurai ir arīdzan otrā vieta “Jaunatnes” jomā “makro” kategorijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:00

Jaunākās diskusijas