Andželīna Džolija izsakās par šķiršanos no Breda Pita

tautaruna.lv 24.aprīlis 2021, 19:32
 
AFP/Scanpix/Leta
Aktrise Andželīna Džolija atzinusi, ka nevar realizēt savus režisores sapņus šķiršanās un aizbildniecības procesa dēļ, raksta "Mirror".

Džolija apgalvo, ka šķiršanās no Pita padara viņas sapni par režisores karjeru "neiespējamu".

Pāris par savu sešu bērnu aizbildniecības tiesībām cīnās jau piecus gadus. 2016. gada septembrī Andželīna Džolija tiesā iesniedza šķiršanās pieprasījumu, pieprasot arī aprūpes tiesības uz bērniem. Tā kā Breds Pits tam nepiekrita, šķiršanās process turpinās.

Intervijā Andželīna atzinusi, ka šķiršanās dēļ ir spiesta atteikties no režisores ambīcijām un pieņemt "īsākus" aktrises darbus, lai biežāk būtu mājās pie bērniem.

"Es dievinu režiju, bet man ir mainījusies ģimenes situācija, kas man liegusi būt režisorei vairākus gadus," teikusi Džolija.

Andželīna un Breds dzīvo netālu viens no otra Losandželosā.

Pits 2005. gadā uzsāka attiecības ar savu partneri filmā "Smita kungs un kundze" - Andželīnu Džoliju. 2006. gada 27. maijā pārim piedzima meita Šailo Nouvela (Shiloh Nouvel), bet 2008. gada 12. jūlijā piedzima dvīņi - dēls Knox Léon un meita Vivienne Marcheline. Bez tam abi aktieri kopā audzina arī trīs adoptētus bērnus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:58

Jaunākās diskusijas