Rīgā vīrietis dusmās draud dzīvesbiedres bērnu izmest pa logu

tautaruna.lv 24.aprīlis 2021, 16:04
 
Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta
Kāds vīrietis Pļavniekos, Rīgā, dusmu uzplūdā draudējis izrēķināties ar dzīvesbiedres mazgadīgo bērnu, taču iejaukties strīdā paspējuši policisti un mazulis nav cietis, vēsta”Degpunktā”.

Pie viena no daudzstāvu namiem Saharova ielā, Rīgā agrā rīta stundā vienlaikus piestāja teju visi operatīvie dienesti. Ugunsdzēsēji devās kāpņutelpā, taču policisti vērsa uzmanību uz kāda dzīvokļa logu ēkas augšējos stāvos.

“Ar ķiveri un ar rāciju viņš runāja ar augšējiem kaut ko. Es vēl piegāju klāt, teicu, varbūt vajadzīga kāda palīdzība, atbild, nē, nē, viss ir kluss, mierīgi. Nu un es tā domāju, nu, labi, paskatīšos, aizgāju līdz veikalam un, kad pēc piecām minūtēm atgriezos, neviena vairāk nebija,” stāsta vietējais iedzīvotājs.

Glābēji adresē ilgi neuzkavējās, jo ugunsgrēka, pretēji vairuma nama iedzīvotāju domām, nebija. Šoreiz par iemeslu dienestu rosībai kalpoja informācija par iespējamajiem draudiem kādam nepilngadīgam bērnam.

“Kaut kur no pulksten desmitiem, pat agrāk, no deviņiem, zem mājas stāvēja policijas automašīna ar bākugunīm. Tā aizbrauca ļoti vēlu, ap kādiem četriem dienā. Ļoti ilgi tur stāvēja,” stāsta kaimiņiene.

Kā “Degpunktā” atklāja vietējie iedzīvotāji, kādā no dzīvokļiem notika ģimenes konflikts un viens no tajā iesaistītajiem draudēja pa logu izmest bērnu.

Nelaime nenotika, jo situācijā ātri iejaucās likumsargi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:47

Jaunākās diskusijas