Drosmīgs skolnieks izglābj bezpajumtnieka dzīvību

tautaruna.lv 24.aprīlis 2021, 22:02
 
pexels.com
Lielbritānijā, Liverpūlē dzīvojošā 16 gadus vecā skolnieka Bredlija Džeikobsena pastaiga uz pilsētas centru izvērtās par varoņdarbu, vēsta medijs "Daily Star".

Jaunietis devās uz pilsētas centru, lai iegādātos jaunu apģērbu. Tomēr nevainīgo pastaigo iztraucēja, kāds negadījums.

Bredlijs savā nesteidzīgajā pastaigas laikā pamanīja, ka kādam vīrietim uz ielas ir palicis slikti. Jaunietis neapjuka un steidzās pie nelaimē nonākušā vīrieša.

Skolēns devās pie vīrieša, lai pārbaudītu, vai viņam viss ir kārtībā. Kā atzina Bredlijs, tad sākotnēji licies, ka vīrietim ir lēkme. Jaunietis saprotot, ka situācija ir nopietna zvanīja neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam.

"Es redzēju cilvēku, kuram bija lēkme vai kaut kas tāds, un es vienkārši piegāju klāt, lai redzētu, vai viņam viss ir kārtībā un uz dažām minūtēm viss bija labi, bet tad pēkšņi viņš aizvēra acis un pārstāja elpot."

Izklāstot ātrajai palīdzībai esošo situāciju, mediķi teica, ka viņam būs jāveic sirds masāža. Jaunietis atzina, ka viņam esot bijis bail, jo nekad neesot neko tādu darījis.

Medicīnas darbinieki viņam izskaidroja soli pa solim, kā pareizi ir veicama sirds masāža un jaunietis drosmīgi to paveica, izglābjot vīrieša dzīvību no briesmām.

Viņš atzina, ka situācija bija visai biedējoša un baidījās par to, ka izdarīs kaut ko nepareizi. Tomēr viņa drosmīgā rīcība attaisnojās un viņš izglāba bezpajumtnieka dzīvību. Pateicoties veiktajai sirds masāžai, bezpajumtnieks atguva samaņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:14

Jaunākās diskusijas