Avots: pilī bez Harija un Meganas ir daudz mierīgāk

tautaruna.lv 24.aprīlis 2021, 10:41
 
imago/Frank Sorge/Scanpix/Leta
Dzīve pilī esot kļuvusi "daudz mierīgāka" kopš prinča Harija un Meganas Mārklas aiziešanas, par avota pausto vēsta "Mirror".

Avots apgalvo, ka pilī darbi norit "mierīgāk" bez Harija un Meganas.

"Viena no problēmām ar Hariju un Meganu bija tā, ka kā pilntiesīgi karaliskās ģimenes pārstāvji viņi nespēja saprast, kā lietas notiek. Ir vienkāršāk bez viņu jautājumiem, kāpēc viņi nevar darīt to, ko vēlas. Lietas ir daudz mierīgākas," avotu citē "Mirror".

Pēc prinča Filipa bērēm princis Čārlzs ķēries pie plānošanas darbiem, kas attiecas uz projektiem, karaliskajām tūrēm un sanāksmēm.

Lai gan ģimenes pārstāvju palicis mazāk kopš prinča Endrjū, prinča Harija un Meganas Mārklas atteikšanās no karalisko pienākumu pildīšanas, tiek ziņots, ka princis Edvards un Sofija Veseksa aktīvāk iesaistījušies plānošanā. Sofija tiek aprakstīta kā ģimenes "slepenais ierocis" un viņas loma turpmāk varētu kļūt publiskāka.

Lai atbalstītu Karalieni, ģimene organizē tikšanos, lai apspriestu monarhijas nākotnes plānus un iezīmētu septiņu galveno karaliskās ģimenes pārstāvju pienākumus - prinča Čārlza, viņas sievas Kamillas, Viljama un Keitas, princeses Annas, Edvarda un Sofijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:48

Jaunākās diskusijas