Greifāne atklāti runā par draudzību ar Krievijas slavenībām

tautaruna.lv 10.aprīlis 2021, 11:30
 
Edmunds Brencis/F64
Dziedātāja Liene Greifāne, kura jau vairākus gadus dzīvo Krievijā, kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" pastāstījusi, kādas Krievijas slavenības satikusi dzīvē un, ko domā par draudzību ar tām.

Dziedātāja raidījuma vadītājām atklāj, ka piecu gadu laikā dzīvē satikusi daudz krievu slavenības. Kā piemērus viņa min dziedātājus Grigoriju Ļepu, Nikolaju Baskovu, Sergeju Lazarevu un citus.

Greifāne norāda, ka netic draudzībai starp slavenībām, jo viņas pieredze rāda, ka labākie un tuvākie draugi ir tie, kuri pilnībā ir nesaistīti ar mūziku, "ir parasti, ļoti vienkārši, atklāti, pozitīvi" cilvēki.

"Pateikt, ka mēs esam draugi - nu, nē. Tāpēc labāk ir draudzēties ar vienkāršiem, parastiem, foršiem cilvēkiem, kas tiešām tev ir blakus gan vieglos, gan grūtos brīžos un, ar kuriem var pavadīt brīvdienas kopā ar bērniem," saka Liene.

Viņa atklāj, ka bieži aicināta uz pasākumiem ne tikai uzstāties, bet arī "vienkārši papozēt", kas viņu pašu kaitinot, jo "nav nekādas jēgas no tā".

"Jo vecāka es palieku, jo saprotu, ka vispār nav nekādas jēgas braukt ārā no mājas, ja tev par to nemaksā," atklāta ir dziedātāja.

Jāatzīmē, ka Greifāne kopā ar vīru Igoru un abu dēliņu Kristoferu jau vairākus gadus dzīvo Krievijas galvaspilsētā Maskavā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas