Vīrietis 14 mēnešus nenojauš, ka viņam krūtīs atrodas iedurts nazis

tautaruna.lv 10.aprīlis 2021, 16:43
 
PN/Scanpix/Leta
Pagājušajā janvārī 36 gadus veco Kentu Raienu Tomao pusaudži sadūra uz ielas Kidapavanas pilsētā, Filipīnās. Pēc ārsta apmeklējuma vīrietis vairāk nekā gadu pavadījis ar nazi krūtīs, raksta "Daily Star".

Ārsti nav veikuši rentgenuzņēmumu, kā rezultātā vīrietis 14 mēnešus, pašam nezinot, pavadījis ar nazi krūtīs. Tagad Tomao vēlas, lai ārsti to izņemtu par velti.

Tiek ziņots, ka pēc uzbrukuma vīrietis nogādāts slimnīcā, kur ārsti brūci vienkārši sašuvuši un pacientam iedevuši pretsāpju zāles.

Vēlāk atklājies, ka vīrieša krūtīs, blakus ribām ir 10 centimetrus garš naža spals. Tomao norāda, ka jutis krūtīs sāpes, kad laiks kļuvis vēsāks, taču tās nav bijušas tik stipras, lai meklētu medicīnisko palīdzību. "Gaidīju, kad sāpes pāries. Man nebija ne jausmas, ka man krūtīs ir nazis," pauž vīrietis.

Nazis tika pamanīts tikai tad, kad Tamao tika veikta medicīniskā pārbaude pirms jauna darba uzsākšanas. Rentgena uzņēmumā nazis bija skaidri redzams.

Vīrietis gan norāda, ka negrib tiesā iesūdzēt slimnīcu, kurā saņēma pirmo palīdzību, bet cer, ka tā asmeni izņems par velti, jo viņš nevar atļauties samaksāt par operāciju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:32

Jaunākās diskusijas