Atklāj, ko patiesībā Elizabete II teikusi par Meganas aktrises karjeru

tautaruna.lv 10.aprīlis 2021, 12:43
 
PA Wire/PA Images/Scanpix/Leta
Kļūstot par karaliskās ģimenes locekli, Megana Mārkla pameta aktrises karjeru un darbu populārajā seriālā "Ģēnijs uzvalkā" (Suits). Taču biogrāfs Endrjū Mortons apgalvo, ka Karaliene esot ļāvusi Meganai turpināt aktrises karjeru, raksta "Mirror".

Karaliene esot piedāvājusi princim Harijam un Meganai Mārklai vairākas iespējas par to pienākumiem karaļnamā pat ierosinot, ka Megana var turpināt savu veiksmīgo aktrises karjeru, apgalvo biogrāfs.

Mortons uzsver, ka ir tikai godīgi pret karalisko ģimeni atklāt, ka pārim sākumā tika dotas izvēles iespējas un ļauts pašiem izvēlēties, uz kurām valstīm doties.

Mortons norāda, ka Meganai bija ļauts turpināt savu aktrises karjeru un neuzņemties karalisko pienākumu pildīšanu uz pilnu slodzi.

Taču Harijs un Megana šīs iespējas neapdomāja un nolēma uzņemties karaļnama pienākumus uz pilnu slodzi.

Jau vēstīts, ka pagājušā gada martā princis Harijs un Megana Mārkla visai pasaulei paziņoja, ka atsakās no karalisko pienākumu pildīšanas un vēlas veltīt laiku ģimenei. Kopš tā laika pāris pārcēlies uz Kanādu un vēlāk uz ASV, kur šobrīd dzīvo savrupnamā Losandželosā. Tāpat abi parakstījuši miljoniem vērtus līgumus ar "Netflix" un "Spotify", kā arī Harijs ieguvis pat divus oficiālus amatus.

Šī gada martā pasauli šokēja Meganas un Harija atklātā intervija Oprai Vinfrijai, kurā abi runāja par savu dzīvi karaļnamā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas