Trīs brutāli atklātas zodiaka zīmes

tautaruna.lv 10.aprīlis 2021, 9:45
 
pexels.com
Godīgums ir laba lieta un mums šķiet, ka vienmēr gribam dzirdēt patiesību. Taču patiesībā ikviens no mums mēdz melot, kaut vai, lai pasargātu citu jūtas. Šīs zodiaka zīmes parasti pateiks patiesību tieši acīs, neņemot vērā kādas būs sekas, raksta "Your Tango".

Strēlnieki nemīl melot un viņiem patīk būt atklātiem un godīgiem pret apkārtējiem. Dažreiz viņi mēdz būt pat pārāk godīgi, kas citiem var šķist skarbi. Tāpat Strēlnieki cienīs tos, kuri būs atklāti pret viņiem un nevar izturēt cilvēkus, kuri melo. Strēlniekiem lielākais apvainojums ir, ja viņus nosauc par meļiem.

Auni mēdz pateikt ko domā, pat ja viņa viedoklis nav jautāts. Viņi nemēdz neko paturēt pie sevis un būs gatavi iesaistīties strīdā, ja par jautājumu viņiem ir savs viedoklis. Auni var būt arī ļoti nežēlīgi, taču nemēdz atvainoties par savu būtību.

Lauvas nebaidās ne no kā, arī no patiesības teikšanas. Jau no pirmās tikšanās reizes Lauvas otram saka taisnību. Lauvas mēdz būt pārliecināti līderi, tāpēc viņiem godīgums ir ļoti svarīgs. Viņi ļoti lepojas, ka saka taisnību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:44

Jaunākās diskusijas