"Man tas bija šausmīgi grūti"; Lieckalniņa atklāti runā par šķiršanos no bērna tēva

tautaruna.lv 10.aprīlis 2021, 15:46
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Geštalta terapeite un bijusī TV raidījumu vadītāja Anna Lieckalniņa kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāti runājusi par attiecību pārtraukšanu ar basketbolistu Aigaru Vītolu.

Anna atklāj, ka pieņemt lēmumu par šķiršanos no basketbolista Aigara Vītola, kad abiem ir kopīgs bērns, viņai bijis ļoti grūti.

"Man tas bija šausmīgi grūti, tāpēc, ka es vēl biju jauna un man likās, ka tad, ka tu saej ar kādu kopā, tas ir uz mūžu. Toreiz, droši vien, man sabruka kaut kāda mana pasaule, es ļoti ilgi tam briedu," atklāta ir Lieckalniņa.

Viņa velta Vītolam labus vārdus, norādot, ka šķiršanās notikusi "zolīdi" un viņš ir ļoti jauks cilvēks, tāpēc abiem joprojām ir labas attiecības.

"Un es zinu, ka bija tā, ka Annija bija maza un man kā mammai ļoti gribējās lai viņa ir pie manis, bet es sapratu, ka man ir jādod bērniņš tētim," atklāj Lieckalniņa un norāda, ka sapratusi, ka bērniņam tētis ir ļoti svarīgs.

"Mēs zinām, ka mēs abi esam svarīgi un mums nekad nebija strīdi par to, kur viņa būs. Nē, mēs tā baigi forši to visu izdarījām," norāda Lieckalniņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:47

Jaunākās diskusijas