Galkins atklāj jaunas detaļas par dzīvi ar Pugačovu

tautaruna.lv 9.janvāris 2021, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Maksims Galkins un Alla Pugačova ir kopā jau 20 gadus, taču abu starpā joprojām ir spēcīgas jūtas vienam pret otru. Arī Tv kanāla Muz TV ēterā Galkins nebeidza apbrīnot Pugačovu.
Nesenā intervijā Galkins sacīja, ka pazīst Pugačovu no tādas puses, no kuras viņu nezina citi. Piemēram, viņš atklājis, ka Alla ir lieliska mājas saimniece.

"Nu, jūs jau saprotat, ka Alla neskrien ar slotu pa visu māju, kaut arī var to izdarīt. Ēdienu viņa gatavo lieliski. Alla ir pārsteidzoši lieliska saimniece. Un, kad mēs dzīvojām dzīvoklī Maskavā, mūsu mājās vispār nebija neviena palīga. Mēs visu darījām paši. Protams, kad ir liela māja, bērni, tas nav iespējams bez citu cilvēku palīdzības," skaidroja Galkins.

Savukārt Davletjarova YouTube projektā mākslinieks atklāja savas ģimenes laimes noslēpumu: “Galvenais ir mīlēt un nemelot otram. Ir labi būt līdzīgi domājošiem. Visi zina, ka kaisle ātri pāriet. Es uzskatu, ka jūtas pret cilvēku, mīlestība, līdzīga domāšana gadu gaitā nepāriet, tās tikai kļūst stiprākas. Jūs kļūstat par daļu no viena veseluma. Piemēram, es nevaru iedomāties dzīvi bez Allas," izteicās Galkins.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas