Dubska jaunajā gadā sapņo kļūt par apakšveļas modeli un bekvokālisti

tautaruna.lv 9.janvāris 2021, 16:45
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Atraktīvā pašmāju stiliste Žanna Dubska pavisam nesen nosvinēja savu dzimšanas dienu. Stilistei apritēja 62 gadi un savā dzimšanas dienā viņa dalījās ar savām pārdomām un nākotnes sapņiem.

Ar interesantu un krāsainu video, stiliste saviem sekotājiem dalījās ar aizvadītā gada gūtajiem panākumiem un nosprauda jaunu mērķus 2021. gadam.

Viņa atzina, ka savos 62 gados ir apguvusi jaunu profesiju un kļuvusi par blogeri. Šis viņas veikums tika arī atzinīgi godalgots. Žanna saņēma "Gada labākais digitālā satura autors" titulu.

Kā viņa pasmejas, tad arī ir kļuvusi par "zvaigzni". Šādi viņu devē dažādi mediji.

"Kļūt par "zvaigzni"? Nedomāju, ka es to gribu. Bet es tak jau esmu TikTok zvaigzne. Tā mani nesen nosauca Apollo.lv," min Žanna.

Kā atzīst stiliste, tad mediji viņu ir dēvējuši dažādos vārdos. Viņai vairs nav jāsteidzas tiekties pēc "guru" statusa, jo kā viņa min, tad prese bieži mēdzot viņu saukt par "stila guru".

Arī gods kļūt par vecmāmiņu ir piepildījies. Tādējādi viņa uzskaita pāris vēlmes, kuras vēl nav sasniegtas, taču par tām viņa var pasapņot.

Žanna savā Instagram kontā uzskaitīja sešas lietas, kura, iespējams, varētu sasiegt šogad. Šie sapņi ir visdažādākie un skar dažādas dzīves jomas - mīlestību, panākumus, veselību.

Stiliste uzskaita, ka šogad varētu pasapņot par jaunas grāmatas uzrakstīšanu, jaunas mīlestības atrašanu vai pat kļūšanu par līgavu. Viņa sapņo arī, ka varētu kļūt par atzīstu apakšveļas modeli vai sasniegt labus panākumus fitnesā. Žanna pasmejas, ka varbūt šī gada liekākais sapnis ir kļūt par dziedātāja Intara Busuļa bekvokālisti.

Jāpiemin, ka Žanna Dubska ir Latvijā zināma modes stiliste un eksperte. Žanna iepriekš ir izpelnījusies sabiedrības uzmanību ar savu ekstravaganto stilu, daloties gan ar dažādām fotogrāfijām, gan video sociālajos medijos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas