Latvijas TV šovu zvaigzne Turcijā apprecējusies

tautaruna.lv 9.janvāris 2021, 15:21
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Ja iepriekš TV šovā "Saimnieks meklē sievu" iepazītā Jeļena bija paziņojusi, ka ir bērniņa gaidībās, tagad skaistule arī pavēstījusi, ka ir apprecējusies.

Sociālajā vietnē Instagram daloties ar kadriem no kāzām ar gaidāmā mazuļa tēvu, viņa faniem atrādījusi gan abu sarakstīšanos, gan gredzenu.

Tagad viņa dēvējama par Jeļenu Karadžanu.

"Te, nu, ir pienākusi viena no laimīgākajām, un tajā pat laikā - atbildīgākajām - dienām mūsu dzīvē ! Ir pienācis mūsu pirmais atbildīgākais un nopietnākais solis mūsu kopdzīves sākumā! Esam tik ilgi līdz tam gājuši, nācās pārvarēt dažādus šķēršļus, pacīnīties ar birokrātisko pusi, bet, kā saka, mīloši cilvēki ir spējīgi uz visu, lai nonāktu pie ilgi gaidītā un skaistākā notikuma ! No šī brīža mēs vairs neeSam katrs pats par sevi - mēs eSam viena ģimene, viens veselums ! Mēs eSam kļuvuši vēl spēcīgāki, jo tagad mēs eSam trīs - mēs eSam trīssavienība, kuru vieno mīlestība, uzticība, atbalsts un cieņa. Mēs eSam kļuvuši par dzīves mērķi un atbalstu viens otram, par neatņemamu dzīves sastāvdaļu, un tagad mēs arī uzņemamies jaunu lomu mūsu kopdzīvē - būt par vīru un sievu," raksta Jeļena.

Komentāros šovu zvaigzne saņēma neskaitāmus apsveikumus, laimes un mīlestības vēlējumus.

Kā rakstījām iepriekš, jaunā sieviete sociālajos tīklos iepriekš atklājusi, ka pirms dažiem gadiem viņa bijusi atkarīga no hialuronskābes injekcijas lūpās. Šī gada sākumā viņa atbrīvojusies no lūpu implantiem.

Kā iepriekš tika vēstīts, TV šova ”Saimnieks meklē sievu” iespaidīgākā un visspilgtākā dalībniece Jeļeņa, kura neslēpa, ka sevis uzlabošanas procedūrām iztērējusi aptuveni 10 000 eiro, stāstīja, ka naudu operācijām sākusi krāt no 16 gadu vecuma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:56

Jaunākās diskusijas