FOTO: Slavenības bauda ziemas priekus

Anete Ošleja 9.janvāris 2021, 22:21
 
f64.lv, Ģirts Ozoliņš
Ārā aiz loga valda balta, sniegota ziema. Skaistos laika apstākļus steidz izmantot arī pašmāju vietējās slavenības, kuras gan dodas vienkārši pie dabas, gan arī nodarbojas ar ziemas priekiem - slēpošanu, slidošanu, braukšanu ar ragaviņām.

Dziedātāja Aija Vītoliņa savā Instagram kontā dalījās ar video, kurā iemūžinātas viņas slēpošanas prasmes. "Šodien nenogāzos," ievietoto video raksturoja Aija. Viņa var lepoties ar savām slēpošanas prasmēm, jo tas izdodas pavisam viegli.

Savukārt, radio balss, laika ziņu vadītājs Māris Grigalis sniegoto dienu aizvadīja kopā ar ģimeni. Viņa ģimene baudīja ziemas priekus ar ragaviņām. Māris dalījās ar jauko atpūtu un iemūžināja to video, kā viņa sieva ar dēlu dodas lejup no kalna.

Arī Renārs Zeltiņš kopā ar savu meitu devās baudīt ziemas priekus.

Juriste Ieva Brante šo dienu aizvadīja kopā ar saviem mājas mīluļiem - suņiem. "Mīlestība ir vienkārša. Tas ir kā ar smaidu - vai nu tas ir, vai nu tā nav. Kad būs - noteikti zināsi. Mīlestība nešaubās. Jo? Tas ir kā ar smaidu - vai nu tas ir, vai nu tā nav," savu sniegoto fotogrāfiju raksturoja Ieva.

View this post on Instagram

A post shared by Ieva Brante (@ieva.brante)

Arī dziedātāja Liene Šomase šo dienu izbaudīja dabā.

Dziedātāja Rūta Dūduma šo dienu aizvadīja kopā ar meitu. Abas devās uz kalniņu, baudīt ziemas priekus.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Hokejists Kaspars Saulietis savu vārda dienu, 9. janvāri, aizvadīja dodoties ledainā peldē.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Savukārt raidījumu vadītāji, Lelde un Aivis Ceriņi līdzīgi, kā citi, šo sniegaino dienu aizvadīja dodoties uz kalnu. Viņi baudīja ziemas priekus Alūksnē.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:28

Jaunākās diskusijas