Ieva Florence-Vīksne dalās ar smaga ceļojuma pieredzi

Anete Ošleja 9.janvāris 2021, 11:21
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Kā jau visiem zināms, tad mūsu ikdienas dzīve bez ūdens malka nav iedomājama. Aktrise Ieva Florence - Vīksne dalījās ar kādu īpašu ceļojuma stāstu, lai atgādinātu, cik tiešām svarīgs ir šis dzēriens.

Aktrise saviem sekotājiem dalījās ar pavisam skaudru ceļojuma pieredzi, kura laikā kopā ar vīru saskārās ar neparastām, bet grūtām problēmām.

"2014.gadā vasarā, kopā ar Oskaru, devāmies ceļojumā pa Eiropu. Itālija, Francija, Spānija, Portugāle. Kad nonācām pie Spānijas, izlēmām stopēt," stāsa Ieva.

Tajā brīdi viņi uzzināja, ka Spānijā tikai retos gadījumos, cilvēki labprāt uzņem mašīnā stopētājus. Tomēr viņiem paveicās un kāda mašīna piestāja, lai viņus pavestu gabaliņu uz priekšu.

Lai arī viņiem paveicās un izdevās "nostopēt" automašīnu, tad sākās viņu neparastais un grūtais piedzīvojums. Izrādījās, ka viņi ar šoferi nevar komunicēt, jo pastāv valodas barjera. Lai sazinātos ar šoferi, viņi izmantoja viedtālrunī pieejamo tulkotāju.

"Pa ceļam atceros, ka caur Google translate sarakstījāmies ar vadītājiem, kur mūs izsēdināt no mašīnas... No mūsu puses rakstījām, ka tikai NE uz bāņa.... Jap! mūs izlika uz šosejas, un te arī piedzīvojums varēja sākties," min aktrise.

Kā Ieva atzīst, tad šo neapskaužamo situāciju nekas nevarēja glābt. Viņa pasmejas, ka pat ja somā atrastos daudz naudas, tas nekā nelīdzētu. Pāris bija nokļuvis nekurienes vidū, visapkārt bija manāmi olīvu lauki un neviena pati māja.

Tomēr pati neapskaužamākā situācijas daļa bija tā, ka somas saturs bija visai skops. Ārā bija ļoti karsts, +34 grādi, viņiem somās atradās tikai maza ūdens pudele, kura jau bija pusē un tinamā tabaka.

Kā viņa atzīst, tad ar kājām gāja pusi dienas lielajā svelmē, bez ūdens, līdz viņiem paveicās un viena automašīna apstājās, aizvedot līdz apdzīvotai vietai.

Pirmais, ko mēs darījām - mēs devāmies uz krodziņu un teicām: " Ūdeni!" . Jūtamies kā pēc tuksnesī pavadītām vairākām dienām... Atceros, ka pārdevēja jautāja: " Lielos vai mazos? Teicām:" LIELOS UN DIVUS "," atminas Ieva.

Kā viņa atzīst, tad kopš šī ceļojuma, viņas attiecības ar ūdeni ir uzlabojušās. Aktrise atklāj, ka bērnībā viņas iemīļotāko dzērienu sarakstā nebija ūdens. Viņa labprātāk malkoja dažādus saldinātus dzērienus - sulas, gāzētos dzērienus.

Ieva Florence-Vīksne ir latviešu aktrise un modele. 2017. gadā kļuva par Dailes teātra štata aktrisi. Dailes teātra izrādēs piedalās jau kopš 2014. gada. Zināma ar Ilzes lomu seriālā "Šķiršanās formula", Dinas lomu seriālā "Viņas melo labāk", Signes lomu seriālā "Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums" un Lindas lomu filmā "Blēži''.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas