Interesanti! Pavārs Lauris Aleksejevs skaidro, ar ko atšķiras ēdnīca no kafejnīcas un restorāna

tautaruna.lv 15.decembris 2020, 21:22
 
Oksana Džadana/F64
Pavārs Lauris Aleksejevs paskaidrojis, kāpēc viņam nepatīk, ja viņa restorānu nodēvē par "ēdnīcu".

STV pirmā! kanāla raidījumā "Kad viņas satiekas" Aleksejevs skaidro, ka ēdnīca pati par sevi nav nekas slikts, taču ir noteiktas iezīmes, kas to atšķir no citām ēdināšanas iestādēm.

"Ēdnīca, tā ir vieta, kur tu sānem ēdienu uzreiz. Kafejnīca ir vieta, kur kaut kas jau ir gatavs. Restorāns ir tas, kur tu ņem to katliņu un katram tad maisi," norāda pavārs. Tāpēc viņš neslēpj, ka nav apmierināts, ja kāds viņa restorānu nodēvē par ēdnīcu.

Lauris Aleksejevs ir Latvijā pazīstams šefpavārs un restorāna "36. līnija" līdzipašnieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:27

Jaunākās diskusijas