Ģimene Suntažos lūdz palīdzēt notvert zagli, kurš nozadzis Ziemassvētku dāvanas

tautaruna.lv 15.decembris 2020, 18:31
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Kāds laulāts pāris no Suntažiem šogad Ziemassvētku dāvanas pirks divas reizes, jo sākotnēji sagādātās veltes naktī aiznesa zaglis, vēstīja

Raimonds ar sievu Natāliju piektdien devās ceļā no Suntažiem uz Rīgu, lai savai ģimenei sagādātu dāvanas Ziemassvētkos. Sapirkuši visu, ko vajag, pāris uz nakti novietoja automašīnu Vagonu ielā Rīgā. ”Volkswagen Golf” bagāžniekā glabājās kaudze ar precēm, taču automašīnu bojājuma dēļ nebija iespējams aizslēgt.

Raimonds nezināja, ka kāds garnadzis viņus tikmēr vēroja no malas. Zaglis ar prieku atskārta, ka tajā naktī viņam būs padarāms darbiņš.

Natālija, uzzinot par zādzību, krietni saskuma. Garnadzis pagrāba arī piecus gadus vecajam dēlam paredzēto spēļmantiņu, kuru bērns ļoti gaidīja zem eglītes.

Pāris nekavējoties sazinājās ar policiju un uzrakstīja iesniegumu. Raimondam izdevās sagādāt novērošanas kameras ierakstus, kur redzams par zādzību atbildīgais. Natālija viņu kārtīgi apskatīja.

Kadros redzams, ka vīrietis aptuveni stundas laikā automašīnu apmeklēja trīs reizes. Vienā brīdī, baidoties, ka kāds viņu ieraudzīs, zaglis paslēpās bagāžniekā. Natālija un Raimonds nelolo liekas cerības, ka nozagto izdosies atgūt, taču tomēr aicina līdzcilvēkus atsaukties.

Ja kādam pieejama izmeklēšanai noderīga informācija, informāciju var sniegt policijai pa tālruņa numuru 110.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas