Bijušais Covid-19 noliedzējs Raitis pēc nokļūšanas slimnīcā: Tā "zaraza" reāli eksistē!

Lelde Veinberga 15.decembris 2020, 19:01
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
"Vai tu jau ieliki savu bildi ar Covid-19?" ierakstu sociālajā tīklā Facebook iesāk 40 gadus vecais Raitis, kurš atzīst, ka bijis "Covid-19 noliedzējs", taču kļuvis par inficēto un ārstēšanās notikusi slimnīcā.

"Kā jau visi, biju MEGA KOVID NOLIEDZĒJS, neticēju tam ne grama un par to arī skaisti iebraucu pašā midzenī un epicentrā!!! Pārsteidza Infektoloģijas centra super laipna un iejūtīga ārstu, medmāsiņu, pat sanitāru attieksme.....

[...] Pretēji "botox blogeres marinas" paustajam, ārsti dara visu, kas viņu spēkos, jo nevienam šī jaunā kovid zaraza nav paziņojusi, kā tad labāk viņu lai nobendē!! Pārslodze mediķiem tur liela, ved iekšā no visas Latvijas tonnām kovidniekus..... Īpaši vecāka gada gājuma, tiem grūtāk un ilgāk iet tā izķepurošanās!!!

Man laikam paveicās, ka tiku Infektoloģijas centrā. Kā teica ātrās palīdzības personāls, pa dienu visas - Infektoloģija, Stradiņi, Saulrieši bija pārpildīti un pretī nevienu neņēma.... Gaidam, kur liks vest tevi. Un paveicās!!!

Tā zaraza reāli eksistē.... un visvairāk, kā reiz dabū "neticībnieki", jo... ai, parasta gripa.... gan jau, vai ta nav slimots utt.... ielaiž visu, un tad rezultātā top šādi jautri postiņi....

Tikai guļot 10 dienas ar 39,9 neatmetoties un pēctam iebraukt slimnīcā, un saņemt tonnu ķīmijas, sistēmas, adatu dūrienus, un ka tu bez skābekļa maskas pats mierīgi nevari paelpot, neklepojot asinis, vairs nemaz nav jauki!!!
Sabakstīja tā, ka rokās vairs nebija kur bakstīt, blieza kājās!!! [...] Rezumē - abpusēja, nopietna pneimonija, tāda sulīga, abas plaušas pilnas... piekam nepīpēju! [...] Nu jau mājās, bet atlabšanas process laikam pusgads točna būs, ja iet kā tagad!

Tas ko raksta par bezspēku ir pilnīga taisnība, tieši tik banāli, ka aizej uz virtuvi, litriņā ielej ūdeni, atnes pitoniem un atnākot atpakaļ ir tāda aizdusa, it kā būtu skrējis krosu 20km, uz pasaules rekordu....un to litriņu knapi vari noturēt!

Vēl klāt nāk drusku atmiņas zudumi un bremzēta domāšana..... Vismaz man un vēl pāris cilvēkiem, ko zinu personīgi! Neliels mierinājums ,ko neviens nav nekur pieminējis, ka kovidniekiem valsts apmaksā visu slimnīcu un izrakstot arī atsevišķi ārsti ir bezmaksas. Vai pilnīgi visi, nezinu!" atklāj Raitis.

Jau vēstīts, ka pagājušajā diennaktī Latvijā atklāti 587 jauni Covid-19 gadījumi, bet pieci sasirgušie miruši. No pagājušajā diennaktī mirušajiem divi bija vecumā no 50 līdz 65 gadiem, divi - no 75 līdz 85 gadiem, bet vēl viens - no 95 līdz 100 gadiem. Kopumā līdz šim Latvijā miruši 357 cilvēki, kuriem apstiprināta saslimšana ar Covid-19.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pagājušajā diennaktī stacionēti 133 Covid-19 pacienti, no kuriem viens pārvests, savukārt no slimnīcām izrakstīti 90 pacienti, līdz ar to patlaban kopumā slimnīcās ārstējas 841 Covid-19 pacients.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:19

Jaunākās diskusijas