VIDEO: Dzīvojamajā mājā Imantā paveras asinsstindzinošs skats

tautaruna.lv 15.decembris 2020, 17:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Pagājušajā nedēļā Imantā, Rigondas gatvē, vienā no daudzdzīvokļa nama pēdējiem stāviem, vietējie iedzīvotāji atrada kāda pusmūža vecuma vīrieša līķi, vēsta “Degpunktā”.
Gada aukstajos mēnešos bezpajumtnieki sev meklē nakts patvērumus, kur varētu pārnakšņot siltumā. Viena no vietām, kuru apdzīvoja klaidoņi, bija daudzstāvu māja Rigondas gatvē.

Bēniņos svešinieki sev bija ierīkojuši tādu kā guļamistabu un tajā regulāri snauduši. Restes un vārti ar slēdzeni bezpajumtniekiem nebija nekāds šķērslis, jo bēniņos tie tika pārvarēti, izlienot cauri restēm.

Protams, ka sadzīvot ar nelūgtajiem viesiem vietējie iedzīvotāji nebija gatavi un izlēmuši sargāt ēku no klaidoņiem. Cilvēki sazinājušies ar namu pārvaldnieku un lūguši pieņemt mērus, proti, jau esošajās konstrukcijās ierīkot papildus restes, lai caur tām nevarētu neviens izlīst. Iemītnieku lūgums sadzirdēts un pirms dažām nedēļām, Rigondas gatvē ieradās darbinieki, kuri piemetinājuši papildus restes.

Pūles nesušas augļus un bēniņu apmeklētāju skaits ievērojami samazinājās, taču aizvadītajā naktī kāds no klaidoņiem izdomāja pacensties un tomēr ielīst bēniņu stāvā. Diemžēl tas viņam beidzās ar ilgstošu un mokošu nāvi. Iesprūdušā bezpajumtnieka līķi uzgājuši devītā stāva iedzīvotāji, kuriem pavērās asinsstindzinošs skats, jo cilvēks burtiski karājās gaisā, iesprūdis bēniņu stāva restēs.

Vietējais iedzīvotājs atzīst, ka attiecīgajā situācijā bepajumtniekam nekādi nebūtu izdevies palikt dzīvam. “Es astoņos no rīta gāju ārā. Šo ieraudzīju, mana meita pēc tam piezvanīja policijai. Es gāju pastaigāties,” stāsta iedzīvotājs, pieļaujot, ka bezpajumtnieks restēs iesprūdis naktī, - parasti ap pusnakti vīrieši tur līduši, lai pagulētu. Nekādi palīdzības saucieni arī netika dzirdēti, ja tādi būtu izskanējuši, tad kaimiņi reaģētu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:11

Jaunākās diskusijas