Džilindžera sieva par attiecībām ar vīra bijušajām: Ar vienu man ir ļoti labas attiecības

tautaruna.lv 15.decembris 2020, 10:30
 
Ekrānuzņēmums
Režisora Dž. Dž. Džilindžera sieva, rakstniece Inga Grencberga STV pirmā! kanāla raidījumā "Sapņu ķērājas" atklājusi, kādas ir viņas attiecības ar vīra bijušajām sievām.

Inga raidījumā atklāj, ka ar vienu no vīra bijušajām sievām viņai ir ļoti labas attiecības.

"Ar Elīnu [Elīna Maligina- red.]. Mums ir kopēja meita, kura ir maziņa un kuru mēs tad visa lielā, paplašinātā ģimene audzinām un man liekas bez labām un draudzīgām attiecībām tas vispār nebūtu iespējams," atklāj Grencberga.

Inga pastāsta, ka ar Elīnu iepazinusies, kad aktrise un Džilindžers jau bija šķīrušies. Abas sievietes acumirklī esot sadraudzējušās. Viņa norāda, ka ģiemnē kopīgi tiek audzināta Džilindžera un Elīnas meita.

Grencberga uzsver, ka nekad nav domājusi par to, vai vīrs kādu no savām sievām mīlējis stiprāk: "Es domāju, ka katra no tām ir bijusi savādāka mīlestība. Nav salīdzināma."

Rakstniece gan atzīst, ka netic draudzībai starp vīrieti un sievieti, jo pati piedzīvojusi, ka draudzībā iezogas citas sajūtas.

Jau vēstīts, ka Grencberga iepriekš pastāstījusi, kā atbalsta vīru ikdienā. "Man bija jāiemācās ar viņu paklusēt, nevis tirdīt viņu kā tev gāja, ko darīji. Jāmāk noķert sajūta, ka tagad neko nevar prasīt," stāsta Inga.

Viņa norāda, ka abu kopdzīvē ir svarīgi radīt un sakārtot mājas ikdienas dzīvi, kad ir pēdējais posms izrādes uzvešanā. Viņa norāda, ka šādi palīdz iestudējuma tapšanā un salīdzina beigu darbu pie izrādes ar savu grāmatas rakstīšanu un stāsta, ka tajā vairs nav laika mājas ikdienas darbiem un svarīgi, ka šajā posmā to pārņem otrs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas