Cilvēki sūdzas par Omniva piegādi: Šogad labāk vairs neko nesūtīt

tautaruna.lv 15.decembris 2020, 18:01
 
F64, Kaspars Krafts
Šogad cilvēki vairāk kā jebkad izvēlas gan dāvanas, gan citas preces pasūtīt internetā un saņemt ar piegādi uz pakomātu. Tas izraisījis virkni ar ķibelēm, nespējot nosūtīt un saņemt preces laikus.

Kaut gan Ominva savā mājaslapā jau laikus brīdina par iespējamām problēmām ar piegādes termiņiem, cilvēki tāpat ir pārsteigti par tik lielu aizkavēšanos.

"Kopš novembra sākuma COVID-19 pandēmijas ietekmē ir ievērojami palielinājies sūtījumu daudzums piegādei uz Omniva pakomātiem, tādēļ gan Latvijā, gan kaimiņvalstīs iespējami piegādes kavējumi. Sabalansējot kvalitatīvu klientu apkalpošanu un uzņēmuma rīcībā esošos resursus, darām visu iespējamo, lai šajā saspringtajā laikā pēc iespējas ātrāk nodrošinātu visu sūtījumu piegādi uz pakomātiem," ziņo Omniva.

Šāda situācija saistīta arī ar valstī izsludināto ārkārtas stāvokli.

Jau zināms, ka no valdības lemtā izriet, ka 5.decembrī stājās spēkā prasība, ka brīvdienās un svētku dienās varēs darboties tikai aptiekas, tajā skaitā veterinārās aptiekas, un veikali, kuros drīkstēs tirgot tikai pirmās nepieciešamības preces, ar kurām tiek saprastas pārtikas preces, higiēnas preces un degviela. Tikmēr internetveikalu darbība netiek pārtraukta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:20

Jaunākās diskusijas