Latviešu dziedātāja atklāj iedarbīgu padomu, kā neapārtraukt sportošanu

Anete Ošleja 9.decembris 2020, 17:15
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
"X faktors" dalībniece un dziedātāja Līga Rīdere sociālajos medijos bieži vien dalās ar iedvesmojošām fotogrāfijām, kurās ir redzamas viņas iespaidīgas izskata pārmaiņas.

Dziedātāja saviem sekotājiem aktīvi dalās gan ar dažādiem vingrojumiem, gan padomiem, kā veiksmīgāk atgūt lielisku izskatu. Līga pirms kāda laika pasaulē laida bērniņu, tāpēc tagad aktīvi strādā pie tā, lai atgūtu formu un dziedātājai tas lieliski izdodas.

Līga sniedz pavisam vienkāršus padomus, kā motivēt sevi turpināt cīnīties un sasniegt rezultātus."Ja grib, tad jādara! Ja dara, tad izdara!"

Dziedātāja saviem sekotājiem dalījās ar fotogrāfijām, kuras ir uzņemtas vienuviet, taču atšķirīgā laika periodā. Bildēs var novērtēt Līgas iespaidīgās izskata pārmaiņas.

Instagram pie bildes Līga raksta šādus vārdus - "Saglabājiet šo savai iedvesmai vai nosūti, kādai, kurai vajag palīdzēt saskatīt gaismu tuneļa galā.''

Viņa atzīst, ka ikkatram interesentam atbild uz viņa jautājumiem, dalās ar savu pieredzi, sajūtām un zināšanām, lai palīdzētu citiem. Tomēr ir viena lieta, kuru viņa nevar izdarīt citu vietā. "Es nevaru Jūsu vietā pieņemt lēmumu mainīties - mainīt savus paradumus, ieskatīties un ieklausīties sevī, lai saprastu, kādēļ es esmu nonākusi šeit, kur esmu."

Līga uzsver, ka tiklīdz viņa pieņēma lēmumu, ka ir gatava pārmaiņām, tā uzreiz sāka to realizēt. Viņai tas nenācās viegli, taču motivācija to izdarīt bija ļoti liela. Viņas galvenā motivācija ir fokusēties uz savu mērķi un neapstāties. Nevajag meklēt attaisnojumus un mierināt sevi, kāpēc to nav iespējams izdarīt, bet gan cīnīties un darīt. Viņa ir trīs bērnu mamma un kā atzīst, tad ir grūti atrast laiku sev, taču tas izdevās!

Jau vēstīts, ka Līga Rīdere maijā kļuva par daudzbērnu māmiņu. Jaunākā atvase nāca pasaulē mājdzemdībās. Dziedātāja saviem sekotājiem aktīvi dalās ar saviem panākumiem, kā iegūt ideālu ķermeni. Viņa savā sociālo mediju kontā Instagram rāda savus treniņu panākumus un dažādus vingrojumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:02

Jaunākās diskusijas