Neparasti! Aktieris Jānis Āmanis sievu bildinājis ar specvienības palīdzību

tautaruna.lv 9.decembris 2020, 15:12
 
Vladislavs Proškins/F64
Aktieris Jānis Āmanis STVpirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" pastāstījis, cik iespaidīgu bildinājumu bija sagatavojis sievai.

Raidījuma vadītāja Dagmāra Legante aktierim uzdeva jautājumu par brīdi, kad viņa sieva sapratusi, ka ir viņa īstā. "Tad, kad ielauzās specvienība mūsu dzīvoklī," atbildēja Āmanis, atklājot, ka bildinājums noticis pavisam neierasti.

Aktieris bija noorganizējis specvienības ielaušanos dzīvoklī, kur atradās viņa tad vēl draudzene Santa un topošā sievasmāte. Santa tikusi nosēdināta uz dīvāna un tikai tad ieradies pats Āmanis.

"Šitā samulsis es ne pirms vienas pirmizrādes nebiju. Vienīgais, ko es atceros no tā visa garā teksta, ko es gribēju viņai prasīt, es atceros, ka prasīju - vai tu būsi mana sieva un bērnu māte līdz nāve mūs šķirs un viņa pateica: "Jā!"" - atklāj Āmanis un piebilst, ka tajā brīdī uztraukumā aizvēris saderināšanās gredzena kastīti ciet.

Jānis Āmanis ir latviešu aktieris. 2006. gadā absolvējis Latvijas Kultūras akadēmiju un kļuvis par Latvijas Nacionālā teātra aktieri.

2014. gadā ieguvis "Lielā Kristapa" balvu nominācijā "Labākā vīrieša loma" par savu darbu filmā "Sapņu komanda 1935". Tāpat filmējies seriālos "Tikai nesaki man Bizu" un "UgunsGrēks".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:19

Jaunākās diskusijas