Covid-19: Rešetins uzrunā līdzcilvēkus

Viktorija Gabrjuna 9.decembris 2020, 11:30
 
F64
Aktieris un režisors Intars Rešetins LTV raidījumā "Panorāma", komentējot situāciju gan Latvijā, gan pasaulē Covid-19 dēļ, uzsver, ka viņu satrauc populisti.
Viņš pauž, ka cilvēkos speciāli tiek sētas šaubas un panika un vēršas pie līdzcilvēkiem, aicinot pārkāpt pāri saviem aizspriedumiem.

""Viņiem ir sava mērķauditorija un viņi sēj šaubas un paniku cilvēkos, jā, mani arī ne viss apmierina šajos pieņemtajos lēmumos, bet šobrīd graujoši ir tie cipari un es no savas puses aicinātu - mīļie, tas nav tik grūti uzlikt to masku, pārkāp pāri saviem aizspriedumiem, ja neizglābsi sevi, tu izglābsi citus, mūsu medicīnas darbinieki strādā no rīta līdz vakaram, ir nospiesti uz ceļiem, viņi dara vergu darbu par grašiem, mums ir jābūt vienotiem - ieklausīties, ir šīs mirklis, kad tautas, saņemamies, vismaz tāda ir tā mana iekšējā sajūta," tā Rešetins.

Kā zināms, Latvijā stājusies spēkā virkne ar ārkārtējo situāciju saistītu ierobežojumu, tostarp pulcēšanās ierobežojumi un masku valkāšanas prasība iekštelpās. Ministru kabinets lēma Covid-19 izplatības ierobežošanas nolūkos pagarināt valstī izsludināto ārkārtējo situāciju līdz 11.janvārim, vienlaikus nosakot virkni ierobežojumu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:50

Jaunākās diskusijas