Horens Stalbe velta asus vārdus valdībai

Anete Ošleja 9.decembris 2020, 13:45
 
f64.lv, Kaspars Krafts
Multimākslinieks un mūziķis Horens Stalbe jau vairākkārt sociālajos medijos ir izteicis asu kritiku valdībai. Viņš Instagram ir ievietojis video, kurā pauž savas pārdomas par to, kam pieder tauta.

"Kā sacīja diženais Ļeņins, māksla pieder tautai, bet kam pieder tauta," tā multimākslinieks iesāk savas pārdomas par esošo situāciju.

Viņš atzīst, ka šis jautājums viņu nomoka jau sen un vēlas rast uz to atbildi. Horens uzsver, ka varbūt viņam ir paranoja, bet pēdējā laikā notiek daudz dažādas sakritības. Tiek runāts gan par 5G internetu, čipošanu, Covid-19, dīkstāvi un Čaka ielas remonts. Tieši pēdējo lietu viņš uzsver visvairāk.

"Veloceliņi pašā ziemas vidū, nu, kur loģika," retorisku jautājumu uzdod Horens.

View this post on Instagram

A post shared by Horen Stalbe (@horenstalbe)

Viņam nesaprotami ir arī tas, ka pandēmijas laikā sejas aizsargmaskas ir jāpērk par naudu, taču vakcinācija būs bezmaksas. Mūziķis atklāj, ka no bērnības viņam ir iemācīts tas, ka vienīgā lieta dzīvē, kura nāk par brīvu, ir siers peļu slazdos.

"Uz kurieni mēs ejam un vai ejam pareizā virzienā?"

Viņš akcentē daudzas lietas, kas viņam šajā ierobežojumu laikā nav saprotamas. Viena no tām ir arī veikalu darbība. Mūziķis neizprot, kāpēc veikali ir vaļā darbadienās, bet ciet brīvdienās, kāpec nav otrādi?

Horens savas uzrunas beigās uzsvēra, ka nevajag dusmoties uz tiem, kas šobrīd ir pie varas, jo mēs visi esam vienā laivā. "Jo visi mēs esam vienā laivā un slīcēju glābšana, ir pašu slīcēju rokās."

Kā vēstīts, pirms kāda laika Horens Stalbe sociālajos medijos nāca klajā ar video, kurā asi kritizēja valdības pieņemtos Covid-19 ierobežošanas pasākumus. Viņš pauda neizpratni gan par skolu, gan sabiedriskā transporta darbību, gan uzsvaru lika uz sejas masku lietošanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:08

Jaunākās diskusijas