Gacho atbild tiem, kuri apgalvo, ka viņš "zīmējas", nodarbojoties ar labdarību

tautaruna.lv 11.novembris 2020, 16:44
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Dziedātājs Gatis Irbe, kurš plašākai publikai pazīstams ar skatuves vāru Gacho vai MESA, sociālajos tīklos uzrunājis sabiedrību un izskaidrojis, kādēļ viņš iemūžina brīžus, kad nodarbojas ar labdarību.

"Ik pa reizei man kāds pajautā - kāpēc Tu vienmēr soctīklos zīmējies ar to, ka nodarbojies ar labdarību? Kāpēc vienkārši nevar aiziet un noziedot, kāpēc tas vienmēr visiem jārāda?!

Un te būs mana atbilde, vienreiz un par visām reizēm: jo vairāk mēs rādīsim to, ka mēs to darām, jo vairāk cilvēku pievienosies un darīs to pašu! Labais vairo labo! Līdzīgi kā ar šo kundzīti...

Arī es pamaniju soctīklos, ka cilvēki viņai ziedo un arī es ļoti vēlējos izdarīt to pašu! Un katra šāda “zīmēšanās” ziņa vairo labu darbu darītāju pulkus un kādu, kam bēda - laimīgāku! Ziedo un lepojies ar to tā, lai visi to zin! Visiem veselību!" vēl mākslinieks, kurš iemūžinājis ielas malā sēdošu sirmgalvi.

"Šis ir tantuks, kurai es nekad neesmu varējusi paiet garām atceros pirmo reizi, kad viņu ieraudzīju un viņa vienkārši paņēma manu sirdi, aizkustināja līdz sirds dziļumiem. Viņa sēdēja sava tautas tērpa un dziedāja, rokās turot savu cepurīti un blakus ūdens pudelē maijpukīšu pušķis! Un vienmēr viņa tiešām no sirds pasaka "paldies", kas ir dzirdams viņas balsī! Viņa nav tantuks, kas prasa naudu pudelei, viņai ir savs stāsts!" ar savu stāstu dalās kāda komentētāja.

37 gadus vecais Gatis Irbe darbojas mūzikā kopš 2000. gada. Bijis daļa no latviešu un krievu hiphopa mūziķu projekta "Austrumbloks". 2009. gadā par albumu "Gatis Irbe" saņēma “Zelta mikrofonu” kategorijā "Labākais hip-hop albums”. 2016.gadā mūziķis nāk klajā ar labdarības projektu “Mesa”, kurā sadarbojas ar pazīstamiem māksliniekiem .

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:27

Jaunākās diskusijas