Magone nožēlo, ka atgriezusies Latvijā

tautaruna.lv 11.novembris 2020, 12:09
 
Ekrānuzņēmums
Latvijas šovu zvaigzne Magone Šutoviene, kura kopā ar bērniem par spīti Covid-19 pandēmijai devās uz Angliju satikt savu vecāko dēlu, paziņojusi, ka nožēlo, ka atgriezusies Latvijā.

Magone STV pirmā! kanāla šovā "Slavenības. Bez filtra" būdama Anglijā atklāj, ka viņai tur uzradies sentiments pēc dzīves šajā valstī.

"Ir divpusējas sajūtas iekšā. Viens, es taču aizvedu pati tos bernus un sevi uz Latviju, uz dzimteni, es bļāvu, ka - jā manas zemes saknes," pauž Magone, taču atklāj, ka padzīvojot Anglijā, sapratusi, ka Latvijā patiesībā nejūtas nevienam vajadzīga.

Viņa neslēpj, ka jūtas pievilta no tautiešu puses. "Pirmais, kā māmiņa mani uzņem - pati aicinādama pasūtīja, tad tautas daļa, kas ir pret mūsu ģimeni," norāda Magone un atklāj, ka pašlaik ciešas, taču viņas mērs tuvojas galam.

Jau vēstījām, ka Latvijas šovu zvaigzne Magote Šutoviene atklājusi, ka kopā ar bērniem grasās doties uz Angliju pie vecākā dēla Roberta.

Magone atklāja, ka vecāko dēlu nav redzējusi pusgadu un arī jaunākie bērni ar brāli neesot ilgi tikušies, bet jaunāko ģimenes atvasi Roberts vispār nav redzējis. Magone neslēpa, ka viņai šobrīd attiecības ar Roberta tēti esot ļoti sliktas un arī viņa līgava Magoni neieredzot un noskaņojot dēlu pret māti. Tāpēc Magone nolēmusi kopā ar pārējiem bērniem doties uz Angliju, spītējot Covid-19 pandēmijai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas