Atklājies, ka princis Viljams uz laiku bija pametis Keitu

Anete Ošleja 11.novembris 2020, 13:15
 
GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix
Keita un Viljams ir precējušies jau deviņus gadus, taču kāda notikuma dēļ šis mīlasstāsts, kāzas varēja nebūt. Viņi ir trīs bērnu vecāki, mīlošs pāris, taču ne viss vienmēr ir bijis tik skaisti un saskanīgi, vēsta medijs Daily Star.

Pēc sešus gadus ilgas kopā būšanas Viljams pieņēma pārsteidzošu lēmumu. Viņš izlēma šķirties no Keitas.

Rakstnieks Endrjū Mortons skaidro, ka Keita bija ļoti pārsteigta par šādu Viljama ieceri pārtraukt attiecības. "Tas bija kā viesulis, kas ilgu laiku brieda. Šādu viņa soli veicināja bailes no saistībām un draugu iedrošinājums, ka viņš var atrast ko labāku."

Neilgi pēc liktenīgā lēmuma Viljams strauji mainīja savas domas. Redzot Keitas centienus dzīvot tālāk un negrimt atmiņās par bijušajām attiecībām, viņš kļuva greizsirdīgs.

Kāds tuvs Viljama draugs skaidroja, ka viņam likās, ka viņš var atrast ko labāku, taču ātri vien saprata, ko patiesībā ir pazaudējis.

"Viņš redzēja fotogrāfijas, kā Keita atpūšas dažādās vietās un saprata, ka nevēlas, lai kāds cits vīrietis būtu kopā ar viņa meiteni."

Viljams pārdomāja savu sasteigto lēmumu un centās labot situāciju. Keita viņam piedeva, lai arī šī šķiršanās bija pamatīgi ietekmējusi pāra saskaņu. Vēl sešus mēnešus pēc tam, kad pāris atkal sagāja kopā, viņi cītīgi strādāja pie savām attiecībām, kas beigās rezultējās ar kāzām.

Kā zināms princis Viljams un Keita Midltone mija gredzenus pirms deviņiem gadiem. Karaliskās kāzas notika 2011.gada pavasarī. Laulībā dzimušas trīs atvases- dēli Džordžs un Luiss, kā arī meita Šarlote. Neoficiāli tiek mēļots, ka tieši Viljams varētu būt nākamais Anglijas karalis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas